Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident groaznic Şofer omorât de TIR la ieşirea din Murfatlar, pe DN22C

ro

24 Nov, 2014 17:53 3888 Marime text
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru un accident rutier cu o persoană încarcerată la ieşire din Murfatlar spre Poarta Albă.

Din primele informaţii se pare că în accident este implicat un autoturism papuc şi un camion.

UPDATE ora 17.58

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului Palas aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgența Dobrogea (ISU) Constanța. 

Din câte se pare, persoana încarcerată este decedată.

UPDATE ora 18.20

Şoferul autoturismului de tip papuc a murit. Acesta avea în jur de 69 de ani şi a intrat de pe o stradă de lângă Crama Murfatlar pe DN22C fără să se asigure. 

UPDATE ora 18.50

Iată cum s-a petrecut tragedia rutieră, conform poliţiştilor care anchetează cazul:

În data de 24.11.2014, în jurul orelor 17,28, D.I. (bărbat de 69 ani din Murfatlar) a condus autoutilitara marca Dacia Logan pe aleea din punctul turistic Crama Murfatlar şi ajungând la intersecţia cu DN 22 C ( Km 400+400) nu respectă semnificaţia indicatorului OPRIRE, pătrunde în intersecţie fără să se asigure şi intră în coliziune cu autotractorul DAF care tracta semiremorca Koegel, condus de P.I. (bărbat de 39 ani din Constanţa) pe DN 22C din direcţia Constanţa către Cernavodă. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • r c m 26 Nov, 2014 09:02 Șoferul tirului care merging print - localitate trebuia sa aibă viteza redusa nici măcar nu își cere scuze ca a provocat moartea unui om.Lipsa de experiență ca șofer profesionist și de bun simț nu se mai pune problema ca răspunde de viață unui om.