Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav. Ieri i-a murit un prieten azi noapte altul. A intrat cu mașina în ei ca în popice. Fuseseră toți la chef

ro

14 Jan, 2018 08:45 7348 Marime text
Ieri noapte, un tânăr de 19 ani, din comuna Sişeti, judeţul Mehedinţi, a provocat un grav accident de circulație, intrând în cei doi ca în niște popice.

Potrivit IPJ Mehedinţi, accidentul rutier, care s-a petrecut în satul Crăguieşti, comuna Siseşti, a fost provocat de un tânăr de 19 ani, din comuna Ilovăţ, care din cauza neadaptării la condiţiile de drum, carosabil umed, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcţiei de mers  şi a părăsit şoseaua, acroşându-i pe cei doi, care mergeau pe marginea drumului.

Unul dintre cei doi a murit pe loc, ieri, iar azi noapte, și o fată de aproximativ 14 ani.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,55mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele şoferului a fost deschis dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, dar şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Cum a avut loc nenorocirea
 
Tânărul a băut cu cei doi colegi, acasă la unul dintre ei, informează România TV. Au plecat apoi la barul din sat, de unde şoferul vinovat a plecat la un prieten din alt sat.
 
La întoarcere a vrut să se oprească din nou la bar, unde-şi lăsase ceilalţi prieteni. Doar că aceştia s-au pornit spre case pe jos. Şoferul nu i-a văzut şi a intrat în plin în ei.
 
"Cu niște colegi de clasă, a fost acolo și a băut un spriț, prima dată au fost la bar, au venit acasă și pe urmă au plecat și ei au plecat în sat, când s-au întors s-au intersectat aici și au ieșit de pe partea carosabilă.
 
E lovită rău mașina, zici că a dat în stâlpi nu în oameni, pe al doilea băiat cred că l-a luat pe parbriz, și peste celălat a trecut era varză, ce să mai", a declarat un martor la tragedie.
 
 
"El fu băut mort, șoferul, beat l-am văzut că îl ținea în brațe acolo jos, el îl mai ținea în brațe să nu sune la salvare. Nu sunați că mă omoară", a mai spus un alt martor.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii