Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update2 - Impact deosebit de violent între un tir şi o betonieră, la Năvodari

ro

06 Jul, 2015 19:15 2889 Marime text
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost anunţaţi, în urmă cu câteva minute, că a avut loc un accident rutier între un tir şi o betonieră, la Năvodari. Pompierii s-au deplasat la faţa locului pentru a asigura măsuri PSI - scurgeri de combustibil. Vom reveni cu informaţii.

UPDATE2, ora 21.00:

Impactul dintre cele două maşini a fost deosebit de puternic, cele două autovehicule oprindu-se din izbitură într-un parc. Totul s-a petrecut în jurul orei 19.45, la ieşire din Năvodari spre localitatea Lumina, zonă în care drumul este în reparaţii. Potrivit primelor informaţii, şoferul TIR-ului ar fi încercat să efectueze o depăşire, moment în care a intrat pe contrasens şi a izbit în plin autobetoniera. În urma impactului deosebit de violent, cabina TIR-ului s-a rupt de şasiu, iar şoferul a rămas prins în interior. Potrivit martorilor, atât şoferul prins sub cabina autotrenului, cât şi şoferul autobetonierei, au reuşit să iasă teferi şi nevătămaţi dintre fiarele contorsionate.
Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns în scurt timp poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa, cât şi autospeciale ale SMURD şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea”.
Rezervorul TIR-ului s-a spart în urma impactului, iar pe carosabil s-a împrăştiat o cantitate destul de mare de motorină, iar pompierii au asigurat măsurile de siguranţă pentru prevenirea unui incendiu. Ulterior au spălat şoseaua. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE,1 ORA 20.00:


Potrivit martorilor, șoferul camionului ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în TIR. Nici o persoană nu a fost rănită în urma accidentului, dar pompierii au fost sesizați să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI, în vederea evitării unui incendiu. 


sursa foto: accidentul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii