Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suceava A violat o minoră în internatul unei şcoli şi a fost arestat preventiv… în lipsă

ro

30 Jul, 2015 14:52 2074 Marime text
 
Un bărbat acuzat că a violat o fată în vârstă de 16 ani, în internatul Şcolii Profesionale Speciale, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în luna iunie, a fost arestat în lipsă de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc pentru viol şi violarea sediului profesional. Anchetatorii susţin că în dimineaţa de 8 iunie 2015, între orele 3.00 - 5.00, Ionel Marius Obreja ar fi pătruns fără drept în sediul Internatului Şcolii Profesionale Speciale Câmpulung Moldovenesc, prin forţarea unei uşi.
Se pare că el ar fi ameninţat cu un cuţit o fată de 16 ani, după care, prin violenţă, a întreţinut relaţii sexuale cu ea, într-o cameră a internatului, unde aceasta dormea singură.
Suspectul a dispărut de la domiciliu încă din ziua respectivă, iar procurorii au solicitat mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Ionel Marius Obreja, instanţa admiţând propunerea Parchetului. Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a spus că nu îşi poate explica cum a reuşit respectivul bărbat să intre în internat, în condiţiile în care imobilul are gratii la parter, camere video şi paznic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii