Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriza oltenilor pentru Hagi A primit acordul de transfer cu Craiova de acum 32 de ani

ro

12 Aug, 2015 20:04 1235 Marime text
 
Viitorul are meci la Craiova, în etapa cu numărul 6 a Ligii 1, iar Gică Hagi a revenit în Bănie, acolo unde declara mereu că este locul în care „se simte cu adevărat fotbalist”, scrie digisport.ro. Oltenii au profitat de ocazie pentru a reaminti că „Regele” trebuia să joace pentru Craiova.

Site-ul craiova-maxima.ro a publicat în ziua meciului cu Viitorul acordul de transfer prin care fotbalistul Gică Hagi era transferat, în urmă cu exact 32 de ani, de la Farul la Universitatea Craiova. Totodată, fanii oltenilor i-au făcut un cadou ”Regelui”.

Pe 12 august 1983, mijlocașul de 18 ani Gheorghe Hagi, noua senzație a fotbalului românesc la acea dată, urma să fie transferat la Craiova, campioana din urmă cu două sezoane din Divizia A. În cele din urmă, însă, Nicu Ceaușescu l-a deturnat în ultimul moment pe tânărul Hagi spre Sportul Studențesc, echipă pe care o simpatiza și al cărei protector din umbră era, relatează digisport.ro.

Fanii olteni nu au uitat, însă, ce jucător puteau să aibă și i-au pregătit antrenorului și patronului Viitorului o surpriză. Înaintea meciului Craiova-Viitorul, fanii i-au înmânat lui Gică Hagi acordul de transfer pe care nu a mai apucat să-l semneze acum 32 de ani. Totodată, Hagi a primit un tricou al Craiovei cu numărul 10 și un fular.


Sursa: digisport.ro
Sursa foto: digisport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii