Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou caz şocant A fost violată de patru indivizi chiar în ziua când împlinea 18 ani

ro

24 Jul, 2015 18:32 2304 Marime text
 
Un caz similar cu cel de la Vaslui a ieșit la iveală abia ieri, deși a avut loc în luna iunie! Ei bine, cazul de care vă vorbim s-a petrecut în județul Olt, în 15 iunie. O fată de 18 ani, cu domiciliul în oraşul Caracal, judeţul Olt, a fost violată de patru tineri. Ea împlinea în ziua menţionată vârsta de 18 ani. În după-amiza zilei respective, fata se afla împreună cu o prietenă de 15 ani. La un moment dat, cele două fete au urcat în maşina unui amic, coleg de clasă cu prietenul fetei care tocmai îşi sărbătorea ziua de naştere în acea zi, care le-a promis că le va conduce la prietenul lor comun.
Pe drumul dintre comuna Deveselu şi oraşul Caracal, şoferul a lăsat să urce în autoturism încă trei prieteni şi, pe un câmp în apropiere de oraşul amintit, au violat-o pe fata de 18 ani, în vreme ce prietena ei minoră era ţinută ostatică în maşină. Totul a durat circa două ore. Toţi aveau vârste între 18 şi 26 de ani. După ce a scăpat din mâinile violatorilor, fata a mers la Poliţie şi a depus plângere. Se pare că, după producerea incidentului, suspecţii au încercat să o determine să îşi retragă plângerea şi i-ar fi oferit diverse sume de bani, dar aceasta a refuzat.
Cei patru indivizi care ar fi violat-o pe tânăra de 18 ani sunt cercetați... în libertate, după ce Parchetul Caracal a declinat competenţa soluţionării cazului către Parchetul Militar Bucureşti, unul dintre bărbaţi fiind militar. Dosarul acestui caz de viol a fost trimis la Parchetul Militar Bucureşti abia în cursul zilei de ieri (23 iulie). Explicaţia întârzierii trimiterii dosarului a fost pusă pe seama întocmirii actelor de recunoaştere şi acte de identificare a suspecţilor, acţiuni ce i-ar fi împiedicat să ia măsura reţinerii celor patru suspecţi.


Sursa foto: wayfaring-artist.deviantart.com

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii