Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A 9-a minune Audi Probabil cea mai spectaculoasă maşină construită vreodată

ro

29 Nov, 2014 08:38 2377 Marime text
Potrivit incont.ro, conceptul se numeste Prologue, dar am spune ca e epilogul creaţiei. Pentru că nu vedem unde mai sus de atât s-ar mai putea duce Audi cu designul. Numele este explicat însă de comunicarea Audi. Aşa vor arăta generaţiile pe care le vom construi de azi-încolo. În linia asta. Indiferent că vorbim despre A1 sau despre A8.

Conceptul a fost special scos pentru premiera de la Los Angeles, salon care a început în 21 noiembrie pentru public.



Prologue are 5.1 m lungime. Este cu 3 cm mai mic decat un A8 varianta normală, nealungită. Maşina rămâne însă în acelaşi segment cu Seria 7 şi S Klasse. Farurile sunt standard cu tehnologie Matrix (laser; au diverse funcţii inteligente ca să ajute cât mai mult şoferul şi să incomodeze cât mai puţin conducătorii maşinilor de pe contrasens). Ce mai vedem din prima este absenţa mânerelor pentru deschiderea uşilor. Se deschid automat când sesizează prezenţa cheii aproape sau au pe ele nişte celule invizibile şi sensibile la atingere, scrie incont.ro.



Înăuntru arată multe peste tot ce am văzut până azi. Totul este cu touch control, cu display-uri (planşa de bord se poate transforma într-un display gigantic) şi comunicarea cu instrumentele deştepte se face verbal.  


Sursa: incont.ro
Sursa foto: incont.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii