Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

17 sirieni, depistaţi la frontiera României cu Bulgaria, în zona Ostrov

ro

01 Oct, 2016 13:13 2045 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în apropierea frontierei de stat, 17 cetăţeni sirieni care intenţionau să intre ilegal în România din R. Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde.
 
Astăzi, în jurul orei 10.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Sectorul P.F. Ostrov au observat, în apropierea frontierei de stat, 17  persoane care se deplasau pe jos, la frontiera verde, dinspre R. Bulgaria spre România.
 
Grupul format din 17 persoane, 11 adulţi şi 6 copii, a fost condus la sediul SPF Ostrov pentru cercetări. În urma primelor verificări, persoanele în cauză au declarat că sunt cetăţeni sirieni şi intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.
 
Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”. La finalizarea verificărilor specifice, vor fi întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a protocolului român-bulgar, în vederea predării cetăţenilor sirieni către autorităţile bulgare, pentru continuarea cercetărilor şi luării măsurilor legale. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii