Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al doilea magazin Selgros la Constanţa

ro

22 Aug, 2011 15:55 2462 Marime text

Al doilea magazin Selgros la Constanţa

Pentru prima dată de la intrarea companiei pe piaţa românească acum 10 ani, Selgros Cash & Carry construieşte un al doilea magazin într-un oraş. La începutul iernii 2011, noul magazin Selgros Constanţa Nord îşi va deschide porţile.
Lucrările de construcţie a magazinului Selgros Constanţa Nord au început în luna august în zona comercială Tom-Mall, de pe bulevardul Tomis, pe un teren de 40.000 mp. Noul magazin va oferi clienţilor săi o suprafaţă de vânzare de aproximativ 10.000 metri pătraţi si va fi construit după noul concept al magazinelor Selgros care poate fi văzut deja la Constanta Sud (Agigea), Arad, Braşov, Bucureşti-Berceni, Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara. Aceste magazine au fost modernizate şi adaptate noului concept Selgros în ultimi doi ani. Sortimentul magazinului Selgros Constanţa Nord va cuprinde 41.000 de articole alimentare şi nealimentare, iar produsele din carmangeria şi rotiseria proprie, care se bucură de o mare apreciere în rândul clienţilor Selgros, vor fi disponibile şi în noul magazin. Este prevăzut şi un raion de peşte proaspăt, Pescăria Selgros.
Investiţia se va ridica la aproximativ 20 milioane Euro. Cu noul magazin, Selgros creează 260 de locuri de muncă în Constanţa.
Legitimaţiile pentru noul magazin Selgros se emit persoanelor juridice şi persoanelor fizice autorizate, iar firmele interesate de a deveni client Selgros se pot adresa biroului de Relaţii cu Clienţii al magazinului Selgros Constanţa Sud care se află în Lazu/Agigea, telefon 0241-706.000. Legitimaţia Selgros se emite în baza actelor de identificare ale persoanei juridice.
Selgros Cash & Carry este membră TransGourmet Holding SE din Elveţia şi unul dintre cei mai importanţi actori de pe piaţa de comerţ din România. Cu 18 magazine în România, compania Selgros a înregistrat o cifră de afaceri de 3,2 mld. lei în anul 2010 şi un profit net de peste 100 milioane lei. În acest an Selgros Cash & Carry sărbătoreşte 10 ani pe piaţa din România, primul magazin fiind cel din Braşov care a fost deschis în data de 29 mai 2001.

Pia Krauss
Marketing Manager
Selgros Cash & Carry SRL
www.selgros.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii