Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Legea...nu-i pentru “Locală”

ro

13 Oct, 2014 19:29 2015 Marime text
“Suntem poliţişti şi ne permitem!" După această regulă par să se fi ghidat doi agenţi de la poliţia locală din Medgidia.
Echipajul a pătruns cu maşina pe aleile din parcul 1 Mai, deşi nu se afla în misiune. La intrare sunt montate indicatoare cu accesul interzis, insă acestea au fost ignorate chiar de cei care ar trebui să vegheze la respectarea legii.
Cu siguranţă vi s-a întâmplat să fiţi avertizaţi sau uneori sancţionaţi contravenţional de către Poliţia Locală dacă nu aţi parcat unde trebuie sau dacă circulaţi pe interzis... Însă cine îi sancţionează pe poliţişti atunci când încalcă regulile?! Un echipaj a pătruns cu maşina de serviciu pe aleile dintr-un parc şi a stat la umbră ignorând indicatoarele care interzic accesul cu autoturisme...
Există un proverb românesc care spune să faci ce spune popa, nu ce face el. Să înţelegem că trebuie aplicat şi în cazul poliţiştilor locali?
Am întrebat oamenii ce părere au despre atitudinea poliţiştilor locali.
„Negativă. Pentru că încalcă legea”, ne-a spus o doamnă aflată cu copilul în parc.
„Poliția își permite să facă orice pentru că este mână în mână cu Primăria”, ne-a transmis o femeie revoltată de gestul polițiștilor locali.
„Mi se pare anormal pentru că în incinta parcului este interzisă parcarea. Aici, în parc, este locul de joacă al copiilor și este interzis accesul oricărui autovehicul, existând chiar un semn în acest sens. Se pare că pentru Poliția Locală semnul respectiv nu există”, ne-a transmis un tânăr.
Cetăţenii spun că de multe ori îi văd pe agenţii de la poliţia locală cum parchează pe trecerea de pietoni şi uneori trec pe culoarea roșu a semaforului fără a avea semnalele acustice şi luminoase pornite. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii