Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Gigi Becali ar putea fi eliberat

ro

19 Feb, 2014 17:05 3519 Marime text
Gigi Becali are nevoie urgentă de operaţie, potrivit unui raport al medicilor legişti. Latifundiarul a sosit astăzi la Tribunalul Constanţa, cu speranţa că decizia instanţei îi va permite să iasă din închisoare. În instanţă, Gigi Becali a fost apărat de Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioacă. Instanţa a rămas în pronunţare în privinţa cererii de întreruperii executării pedepsei pentru efectuarea operaţiei medicale. Starea de sănătate a latifundiarului este una gravă.
 
“Potrivit estimărilor din actele medico-legale aceasta este una foarte gravă. Există un pericol iminent de paraplegie, în condiţiile în care nivelul leziunilor de pe coloană sunt într-o zonă critică”, a declarat Maria Vasii, avocata lui Gigi Becali.
 
La clinica din Munchen, acolo unde patronul Stelei vrea să se opereze este medicul specialist care îl are sub supraveghere de mai mulţi ani pe Gigi Becali. Familia ar putea să-i stea alături latifundiarului.
 
“Ar fi cu totul nepotrivită o decizie de a i se permite intervenţia chirurgicală cu pază, cât timp clientul nostru beneficiază de un regim deschis. Câtă vreme dânsul are dreptul să iasă pentru alte activităţi nesupravegheat în afara penitenciarului, cu atât mai mult nu ar fi rezonabilă o decizie de respingere a unei cereri de efectuare a unui tratament care se impune”, a mai spus avocata lui Gigi Becali.
 
Gigi Becali a solicitat întreruperea executării, motivând hernie de disc cervicală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • true 19 Feb, 2014 17:19 Nu se pune problema de operatie la Cta in nici un caz. Presa de Cta nu e in stare sa si bata joc de porcaria numita medicina din Cta. In Cta sunt f putini dr buni, in chirurgie oricum iar NEUROCHIRURGIA e f grea oricum. Ar fi fost cazul sa stie presa ce porcarie majora se intampla in Cta in spital. in privat...etc si sa ia atitudine.