Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Debranșări cu scandal în Piața Chiliei din Constanța

ro

31 Oct, 2013 14:43 2656 Marime text
O acţiune de debranşare a rău platnicilor din Piaţa Chiliei a stârnit revolta oamenilor la vederea echipelor RAJA. Unii au încercat să indimideze prin țipete, alţii au refuzat să iasă din case, dar au fost şi unii care au găsit imediat bani pentru a-şi achita restanţele. Pentru toţi ceilalţi, excavatoarele au făcut cale de acces pentru sistarea apei potabile. Peste 50 de abonați din zona Piața Chiliei din Constanţa au fost avizați de echipele RAJA cu privire la debranșarea de la sistemul de alimentare cu apă și canalizare din cauza facturilor neplătite de mai bine de trei luni. Pentru că nu s-au prezentat cu banii, echipele societăţii le-au făcut o vizită, nu tocmai pe gustul lor. De teamă că vor rămâne fără apă unii restanţieri au apărut cu banii din senin şi aşa au scăpat la limită de la debranşare. Însă nu la toate porţile echipele SC RAJA SA au fost primite cu vorba bună. Mai mulţi abonaţi au crezut că prin scandal reuşesc să scape de plată sau de debranşare. Jandarmii au fost şi ei prezenţi pentru a calma spiritele.

„Vreau să vă spun că în mod normal toți aceștia sunt avizați, sunt notificați, sunt chemați la conciliere în sensul că să li se încheie procese verbale de eșalonare a debitelor [...] refuză plata facturilor restante în urma tuturor acestor demersuri legale făcute de către societatea noastră și atunci suntem nevoiți să îi debransăm de la sistemul de alimentare cu apă și canalizare.”, a declarat Irina Oprea, purtător de cuvânt SC RAJA SA.

Valoarea totală a datoriilor acumulate de locuitorii din Piaţa Chiliei se ridică la 11 mii de lei.

„Toți cei care sunt debranșați, sunt debranșați din stradă, iar în momentul în care vor să beneficieze din nou de serviciile noastre apă potabilă și canalizare, pe lângă facturile restante, ei trebuie să achite și taxele aferente debranșării și rebranțării.”, a mai spus Irina Oprea, purtător de cuvânt SC RAJA SA

Pentru a beneficia din nou de serviciile sc RAJA, cei care au fost debranșați trebuie să-și achite facturile restante, dar și taxa de 1 300 de lei. În cazul în care refuză să işi plătească datoriile vor fi chemați în instanță.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii