Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Autoritățile locale constănțene sunt pregătite pentru sărbătorile de iarnă

ro

17 Dec, 2013 18:50 1915 Marime text
În următoarea perioadă vor fi intensificate controalele și vom vedea mai multe patrule de poliţie și jandarmi pe străzi. Sunt doar câteva din măsurile pe care le vor lua autorităţile la sfârșit de an. Astăzi prefectul Eugen Bola a discutat cu ministrul de interne pe tema planului general de măsuri ce vizează siguranţa populaţiei de Crăciun şi Revelion.
 
“Vorbim despre Poliție, Garda de Coastă, Jandarmerie, ISU care sunt bine organizate în această perioadă de sărbători.” a declarat prefectul orașului Constanța, Eugen Bola.
 
În această perioadă, oamenii legii vor efectua verificări atât în trafic cât și în zonele intens populate precum gările şi pieţele comerciale, în vederea combaterii unor eventuale acte de contrabandă.
 
„În mediul rural avem câteva localități unde activitatea infracțională s-a intensificat, în special la Limanu și Costinești.” a spus prefectul orașului Constanța, Eugen Bola.
 
Autoritățile constănțene spun că sunt pregătite și pentru eventuale fenomene meteorologice care ar putea afecta județul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii