Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Audieri în dosarul ,, Micul Regat”

ro

09 Sep, 2014 11:44 2199 Marime text
Audieri în cazul scandalului de la centrul educațional,, Micul Regat “ din Constanța. Directorul centrului a fost chemat la  Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. De cealaltă parte, avocatul părinților ai căror copii au fost maltratați cere extinderea urmării penale pentru rele tratamente aplicate minorului și înșelăciune.
Primul care a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a fost directorul educativ Cristina Manolache. Ea a refuzat însă să stea de vorbă cu presa.
În prezent, în dosar sunt cercetate pentru purtare abuzivă Cristina Alina Arma, Georgiana Vierescu, educatoarele Irina Petre, Victoria Hercuș, dar și femeia de serviciu Valentina Herghelescu, știută de copii ca ,,Doamna Vali”.  Din câte se pare aceasta nici măcar nu avea contract de muncă. Avocatul cere extinderea urmăririi penale și o nouă încadrare la rele tratamente aplicate minorului.
La Parchet a fost așteptată pentru audieri și Eliza Pufleanu, directorul centrului. Conducerea grădiniţei ar putea fi acuzată de înșelăciune întrucât le-ar fi spus părinților că unitatea este acreditată.
În cazul în care încadrarea juridică este păstrată, persoanele implicate ar putea scăpa doar cu o amendă penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii