Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#sărbătoreşteDobrogea Mesajul Cătălinei Ponor, triplă campioană olimpică, cetăţean de onoare al Constanţei

ro

15 Nov, 2017 00:00 2667 Marime text
Mândria de a fi constănţeancă o port cu mine peste tot în lume. Faptul că m-am născut, m-am antrenat şi trăiesc în Dobrogea reprezintă un sentiment special de confort. Am trăit mereu momente speciale cu oameni speciali, aici am legat prietenii şi am trăit experienţe intense, aici m-am format ca om şi am reuşit să performez gândindu-mă mereu la cei de acasă. 
 
Pentru mine, Dobrogea înseamnă acasă, înseamnă un spaţiu multicultural bogat în istorie, dar şi în sport. Am onoarea de a reprezenta România în competiţiile mondiale cu munca pe care am început-o aici, un loc prielnic sportului de performanţă. Să nu uităm de nume precum Gheorghe Hagi, Răzvan Florea, Simona Halep, Ivan Patzaichin şi alţi dobrogeni care au dus sportul de aici în lume prin cel mai frumos mod posibil. 
 
Cu ocazia Zilei Dobrogei, din această toamnă, le urez tuturor dobrogenilor să iubească şi să înţeleagă mai mult cât de specială este zona din care ei provin, dintre Dunăre şi Mare, cu locuri frumoase şi oameni frumoşi. Le mulţumesc dobrogenilor pentru faptul că sunt oameni calzi şi mândri, iar acest lucru l-am moştenit, l-am purtat cu mine şi m-a ajutat. 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa publică, în această perioadă, mesaje dedicate Zilei Dobrogei, în cadrul proiectului #SărbătoreşteDobrogea, dedicat împlinirii a 139 de ani de la revenirea provinciei la România şi a 17 ani de activitate jurnalistică. Fie că Dobrogea este locul lor natal sau nu, personalităţi din diferite domenii şi reprezentanţi ai instituţiilor de pe plan local şi naţional ni s-au alăturat în acest proiect aniversar, transmiţând pentru cititorii noştri mesaje dedicate celebrării provinciei istorice dintre Dunăre şi mare. Rămâneţi alături de noi pentru a marca această sărbătoare!
 
Citeşte şi:
 
ZIUA de Constanţa lansează, în curând, Îndreptarul de iubire
 
Zi după zi, până la Ziua Dobrogei, ZIUA de Constanţa va fi semnalul, apelul, conştiinţa care #sărbătoreşte Dobrogea

Ziua Dobrogei, 139 de ani. 14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017

Ziua Dobrogei

#scrieDobrogea Istoria zbuciumată a unui simbol care a renăscut precum Pasărea Phoenix - Monumentul Independenţei din Tulcea

#citeşteDobrogea „Dobrogea are o valoare deosebită pentru istoria poporului român“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii