Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugaminte de ajutor O campanie umanitara initiata in speranta ca vom putea ajuta financiar un prieten drag

ro

15 Aug, 2012 13:12 2090 Marime text

Costindoreste sa traiasca.A fost diagnosticat in urma cu 2 ani si jumatate (aprilie 2010): limfom non - hodgkin forma agresiva (cancer al sistemului limfatic). Acest tip de diagnostic i-a facut pe altii sa-si puna capat zilelor, dar Costin a fost mereu convins ca va reusi sa invinga boala. A fost supus multor tratamente diferite si costisitoare timp de 2 ani. A suportat multe serii de chimio - si radioterapie. I s-a spus de cel putin 5 ori: gata, este ultima etapa, dupa asta esti vindecat, si dupa fiecare atat de asteptata vindecare aurmat o recadere, a aparut o noua tumora, a urmat inca o interventie chirurgicala. A dezvoltat metastaze pe coloana vertebrala si splina, din cauza durerii foarte mari a suferit un infarct de miocard in timpul unui transplant de maduva osoasa. Apoi a fost diagnosticat cu glioblastom grad IV. A suportat sase operatii dar a decis cavreasa traiasca. In ultima jumatate de an a suportat cinci interventii pe creier (glioblastom grad IV), si i s-a spus ca este complet vindecat; acea ultima operatie a fostun miracol medical.

Pe tot parcursul tratamentului el a continuat sa lucreze pentru a-si asigura traiul de zi cu zi, mai putin in urma ultimelor interventii chirurgicale cand medicii i-au interzis sa mai mearga la serviciu. Familia lui a facut tot ce a putut; cu totii au acumulat datorii insemnate.
Au trecut 3 luni de atunci si, ca intr-un cosmar, a fost acum diagnosticat cu 2 tumori noi : limfom primar al sistemului nervos central, alte 2 tumori pe creier. Nimeni nu se astepta la asa ceva, medicii lui spun ca este un caz atipic si extrem de rar. Pana acum toata lumea din jurul lui l-a ajutat, dar am ajuns cu totii la capatul puterilor si de aceea am ajuns sa cerem ajutorul oamenilor cu suflet care vor sa faca o fapta buna, care vor sa ajute la salvarea unei vieti omenesti.


Luni, 23 iulie 2012, a fost operat pentru a 6-a oara si a decis sa invinga inca o data. Operatia a durat in jur de 10 ore ore. Apoi urmeaza a 7-a operatie, este cea mai riscanta interventie de pana acum, dar daca nu o face este condamnat. Costul celor doua operatii : 120.000 dolari. S-au strans din donatii : 80.000 dolari, restul va trebui sa ii plateasca Costin dupa ce isi va putea relua serviciul (medicii au acceptat plata in rate pentru restul sumei de bani).Dupa operatie urmeaza 6 luni de chimioterapie, timp in care nu va putea lucra deci nu va avea din ce se intretine.Va sta in spital un timp, dupa care se va intoarce intre cei 4 pereti (in chirie) care i-au mai ramas. Tot ce s-a putut vinde, s-a transformat in dolari cu care sa acopere spitalizarea si o parte din tratament.
Va rog, va implor, ajutati-l pe Costin sa reuseasca! Banii pentru el inseamna viata, deoarece tratamentul care poate sa il faca bine este foarte costisitor. Orice donatie oricat de mica, inseamna o cutie de lapte sau un mar sau plata pentru cineva care sa i le cumpere, pentru ca este singur...

Conturile sunt: RO 10 RZBR 0000 0600 1458 5909 in USDRO 32 RZBR 0000 0600 1458 5901 in RON
Raiffeisen Bank
Cont: 305003321054 Routing number: 103000017 (paper & electronic)
Bank of America

Beneficiar : Costin Pintilie

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii