Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro. Moment INCENDIAR în PSD. Liderul organizației de pensionari cere DEMISIA lui Liviu Dragnea

ro

20 Mar, 2015 17:13 1587 Marime text
Consiliul Național al PSD a devenit unul incendiar, asta deși conducerea a încercat să îngroape totul sub preș. Liderul organizației de pensionari a PSD, Mircea Rizoiu, a avut o intervenție în care i-a cerut lui Dragnea să-și asume răspunderea pentru eșecul de la prezențiale și să să-și dea demisia din funcția de președinte executiv, informează www.stiripesurse.ro.

Intervenția lui Rizoiu a fost apaludată la scenă deschisă de mulți dintre delegații prezenți la Consiliul Național al PSD.

”În 2003 eram în Comitetul Executiv, cum era la vremea respectivă și am spus că opulența și aroganța o să ne facă să pierdem în 2004. Nu credeam că o să am gura aurită, dar am pierdut în 2004 (...) Am făcut acest periplu în timp, nu întâmplător, pentru că trebuie să știți, cei mai tineri, ce am făcut, cum am făcut și am ajuns acum, aici, când foarte serios se pun foarte multe probleme legate de comportantamentul oamenilor politici și trebuie să vă spun că asocierea, prietenia dintre oameni se face numai dacă au bani. Deci, unul care nu are bani nu are ce căuta în apropierea unora fără bani.

Am văzut niște inși de toată jena care și-au plătit funcțiile de deputați și au ajuns deputați. Ăia taie feliile de pâine pentru mine și pentru toți ceilalți. Mai grav ca asta nu există, dar s-a întâmplat.

A mai apărut și chestia legată de integriate, pe care o salut, sincer o salut. Ce să le fac? Nu i-am pus eu să bage mâna! Au băgat-o singuri și tot singuri trebuie să plece. Din păcate au lăsat lăsat în urmă foarte multe rele. (...)"

Integral pe www.stiripesurse.ro
Sursa text: www.stiripesurse.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii