Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Doi jurnalişti cunoscuţi, în dosarul de proxenetism cu vedete

ro

06 Feb, 2015 16:24 1678 Marime text
Şase femei au fost reţinute în dosarul de proxenetism în care poliţiştii şi procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat, joi, 33 de persoane, între care şi mai multe asistente TV, potrivit unor surse judiciare, citate de www.Stiripesurse.ro.

Conform anchetatorilor, şase persoane au primit ordonanţă de reţinere, urmând ca vineri sa fie prezentate magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit sursei citate, din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, "sumele câştigate fiind în jur de 1.500 - 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit".

Surse implicate în anchetă au precizat, pentru evz.ro, că asistentele nu duceau lipsă de amatori de partide de sex. Pe listă se mai găsesc Horia Ivanovici - directorul publicației Fanatik, Raj Tunaru - fost deputat PRM și PSD, Irinel Columbeanu, Dan Bucura - jurnalist, Puiu Popoviciu - cel care deține Băneasa Mall și Ioan Neculaie - patron al clubului de fotbal FC Brașov și antreprenor în construcții. Integral pe www.Stiripesurse.ro

Sursa text: www.Stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii