Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:03 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Congres de urgență la PSD. Apelul unui ministru

ro

09 Sep, 2015 11:36 777 Marime text
 
Apele sunt în continuare tulburi în PSD, unde tensiunile dintre tabere se văd şi în relaţia partidului cu Guvernul. Pentru o clarificare cât mai urgenţă a situaţiei, ministrul pentru Societatea Informaţională, Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş, cere un Congres de urgenţă. Acesta vorbeşte despre incertitudinea şi incoerenţa din partid, sciu jurnaliștii de la stiripesurse.ro.

„Partidul Social Democrat se află într-un moment crucial pentru viitorul său politic. Actul guvernamental coerent, eficient și în interesul românilor ne confirmă poziția de principală forță politică a țării și tocmai din acest motiv consider că trebuie să ne consolidăm poziția internă cât mai rapid. Incertitudinea, incoerența și lipsa de viziune nu ne-au caracterizat niciodată, iar așteptările cetățenilor trebuie să găsească răspunsuri din partea noastră. Buna guvernare de până acum trebuie dublată de o acțiune politică fermă și clară", spune Grindeanu într-un comunicat de presă.

Liderul PSD Timiş spune că PSD are nevoie de un program politic și de alianțe pentru această toamnă, dar și de stabilirea direcțiilor de urmat în continuare în plan guvernamental.

„Toate acestea pot fi îndeplinite doar prin congresul partidului. În acest sens, consider, în calitate de președinte al Organizației Timiș a Partidului Social Democrat și de membru al Guvernului, că e oportună organizarea unui congres până cel târziu în prima jumătate a lunii octombrie. Partidul Social Democrat a ieșit mereu întărit în urma congreselor, pentru că doar în forul suprem decizional își pot exprima opțiunea reprezentanții tuturor structurilor noastre teritoriale", mai spune ministrul.


Text preluat de pe stiripesurse.roSursa: stiripesurse.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii