Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vrem să facem un meci foarte bun și să câștigăm“. Farul Constanța, duel cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. „Marinarii“ au trei absențe (VIDEO)

ro

18 Mar, 2023 12:50 1911 Marime text


Farul Constanța, echipa care conduce în clasamentul Superligii, susține duminică, 19 martie, primul meci din turneul play-off, întâlnind pe teren propriu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.  
 
Partida se desfășoară pe terenul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, de la ora 16.30.

Clubul de pe litoral este lider cu 32 de puncte, pe când Sepsi OSK începe în play-off de pe poziția a șasea, ultima, cu 21 de puncte.

Pentru acest meci, Farul are trei absențe, Kevin Boli (accidentat), Vlad Morar (răcit) și Mihai Popescu (suspendat).

Statisticile din campionatul regular arată că am fost cei mai buni. Cu toții am făcut o muncă extraordinară. Am avut un succes deosebit, dar s-a teminat, acum vine turneul play-off, în care avem o mare provocare, aceea de a încerca să devenim cei mai buni. Fiecare meci e foarte greu, dar, ca să fii campion, trebuie să știi să joci acest gen de meciuri. Cu Sepsi ne lipsesc trei jucători, dar îi avem pe ceilalți, e o oportunitate pentru ei și trebuie să găsim soluții. Avem mulți băieți, copii foarte buni. Sperăm să începem cu o victorie, contra lui Sepsi. În ultima întâlnire de acasă cu ei, am făcut un meci foarte bun. Sperăm să repetăm evoluția de atunci. Multe lucruri noi nu pot fi. Trebuie să fim atenți la toate detaliile și să câștigăm, a declarat managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.


Meciul de duminică a fost prefațat din partea Farului și de jucătorii Ionuț Larie (căpitanul echipei) și Denis Alibec (golgeterul formației), ale căror declarații le găsiți mai jos.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii