Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrea promovarea imediată în Liga Naţională HC Dobrogea Sud şi-a prezentat lotul şi aspiraţiile de ziua lui George Buricea (galerie foto)

ro

03 Aug, 2015 00:00 2210 Marime text
După ce HCM Constanţa a părăsit scena handbalului românesc, în Constanţa s-au înfiinţat două echipe de handbal, HC Dobrogea Sud şi HC Farul, ambele urmând a activa în eşalonul secund. 

Prima a fost pusă pe roate la iniţiativa foştilor jucători ai HCM-ului Ionuţ Stănescu, Laurenţiu Toma şi George Buricea, iar sâmbătă şi-a prezentat lotul şi aspiraţiile. „N-am putut rămâne indiferenţi, pentru că oraşul Constanţa merită o echipă de handbal, una bună. Avem un public extraordinar şi ar fi fost păcat să privăm acest oraş de un spectacol handbalistic“, a declarat Rudi Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud. Obiectivul formaţiei este promovarea imediată în Liga Naţională, pe banca tehnică urmând a sta sârbul George Cirkovic, care a mai activat la Constanţa, în 2009, ca secund al regretatului Zoran Kurtes. Cirkovic va fi ajutat în pregătirea HC Dobrogea Sud de Marko Sesum.

În lot sunt prezenţi şi patru dintre stranierii care au evoluat pentru HCM Constanţa, Dalibor Cutura, Mladen Rakcevic, Branislav Angelovski şi Predrag Vujadinovic, dar şi mai mulţi tineri, patru de la Academia lui Minaur Baia Mare şi cinci de la CSS1 Constanţa, cu care s-a încheiat un contract de colaborare. Pe lângă Stănescu, Toma şi Buricea, nu lipsesc nici alţi jucători cunoscuţi, precum Ionuţ Săulescu sau Răzvan Enescu. „Ne dorim ca acest nou club să aibă performanţe, poate la fel de mari ca cele ale lui HCM. Mai avem multe de oferit oraşului şi acestui public minunat“, a adăugat Laurenţiu Toma, vicepreşedinte la HC Dobrogea Sud. „Să sperăm că, pe viitor, ne vom califica în Liga Campionilor şi vom susţine aceste partide chiar în noua sală de la Constanţa“, a spus şi George Buricea, care a împlinit, sâmbătă, 36 de ani.

Sursa foto: Facebook (Dobrogea Sud Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii