Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor fi acţionaţi şi în instanţă Fotbaliştii care l-au lovit pe arbitrul Marian Carson au fost suspendaţi câte doi ani şi amendaţi

ro

10 May, 2014 00:00 2472 Marime text
Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa  a judecat, ieri, incidentele petrecute la meciul CSO Ovidiu - CS Eforie, din etapa a patra a play-off-ului Ligii a IV-a, când arbitrul Marian Carson a fost lovit de unii spectatori şi de trei fotbalişti de la echipa gazdă. Violenţele au debutat în minutul 73, la scorul de 2-1 pentru oaspeţi. Potrivit lui Nicu Dolea, preşedintele Comisiei, CSO Ovidiu a primit interdicţie de a organiza partide pe teren propriu timp de patru etape, a primit o amendă de 500 de lei şi a pierdut meciul cu 0-3; doi jucători de la Ovidiu, Ion Iancu şi Claudiu Badea, care au lovit, potrivit declaraţiilor arbitrului şi ale asistenţilor săi de la acea partidă, Marius Dumitru şi Florian Gavriluc, au fost suspendaţi câte doi ani şi au fost amendaţi cu câte 200 de lei (al treilea fotbalist care ar fi lovit nu a putut fi identificat); antrenorul lui CSO Ovidiu, Marius Axinciuc, a fost suspendat trei etape şi amendat cu 75 de lei, pentru că a fost eliminat de pe bancă în timpul meciului (din raportul observatorului Dănuţ Drăgulin nu reiese că tehnicianul ar fi incitat, ba chiar le-ar fi spus elevilor săi să aibă grijă să nu fie loviţi arbitrii); un jucător de la Ovidiu, Cristian Mujdei, care a primit cartonaş roşu în timpul meciului (fără a avea legătură cu evenimentele), a fost suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.

Umplut de sânge în urma loviturilor primite, arbitrul Marian Carson a fost transportat la spital cu salvarea, iar în aceeaşi seară a fost operat pentru fractură de piramidă nazală. „Cavalerul“ a fost spitalizat timp de cinci zile, acum aflându-se acasă. „Mă simt mai bine, dar tot mai am dureri. Cel mai probabil luni voi depune plângere pe numele poliţistului care a semnat în raportul de arbitraj pentru prezenţa la meci, iar la pauză a plecat, şi pe numele celor care m-au lovit, jucători şi spectatori“, a declarat Marian Carson.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii