Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibaliștii de la CSM Constanța întâlnesc pe teren propriu CS Știința București

ro

17 Feb, 2023 16:37 1210 Marime text
 

Echipele și sportivii CSM Constanța susțin noi partide în finalul acestei săptămâni.
 
 
Baschet
 
După partida pierdută pe teren propriu contra campioanei Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, echipa feminine de baschet CSM Constanța va mai juca un meci zilele acestea, duminică, 19 februarie, de la ora 18.00, în deplasare, cu CS Agronomia București.
 
Baschetbalistele Under-16 CSM Constanța participă la turneul final al Campionatului Național, organizat în această săptămână, la Mediaș. Semifinalele sunt programate sâmbătă, 18 februarie, de la orele 16.00 și 18.00, iar finalele, duminică, 19 februarie, de la orele 13.00 și 15.00. Echipa antrenată de Alina Șerban evoluează în Grupa 2A și după meciurile cu ACS Rookies Oradea și ACS Dan Dacian București, întâlnesc și ACS NBS Cluj-Napoca (vineri, 17 februarie, ora 18.00). Primele două clasate se califică în semifinale, unde vor întâlni primele două clasate din Grupa 1A, din care fac parte CSȘ Bega Timișoara, CS Olimpia București, Sportul Studențesc București și ACS Gladius Târgu Mureș.
 
Baschetbaliștii U19 CSM Constanța joacă în weekend, la Sala Sporturilor, în faza a III-a a Campionatului Național (locurile 9-16). Băieții antrenați de Vladimir Mihai și George Mircioi au primul meci duminică, 19 februarie, de la ora 14.00, cu CSM Ploiești. Dacă vor câștiga, vor juca pentru locul 9 cu învingătoarea meciului LPS Târgu Mureș – CSȘ Tulcea, luni, 20 Februarie, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor. Meciul învinselor, pentru locurile 11-12, va fi luni, la ora 9.00.
 
Și juniorii U16 au meciuri la sfârșit de săptămână, în Grupa B1-GVB. Băieții antrenați de Norbert Kovasch și Andreea Dragoș vor juca, la Sala Gabriela Szabo din Voluntari, cu CSO Voluntari (vineri, 17 Februarie, ora 18.00), ACS CS Heart DT Severin (sâmbătă, 18 Februarie, ora 12.00) și CS Dinamo CSȘ nr.6 București (duminică, 19 februarie, ora 10.00).
 
Juniorii U13 vor juca în weekend la turneul Grupei 7 de la Piatra Neamț. Micii baschetbaliști CSM Constanța vor susține trei meciuri. Sâmbătă, 18 februarie, vor da piept cu CSM Galați și CSM Unirea Iași, iar duminică, 19 februarie, cu ACS Stars Iași.
 
Volei
 
Voleibaliștii CSM Constanța revin, în weekend, la Sala Sporturilor. Băieții antrenați de Răzvan Parpală și Florin Voinea joacă, în cadrul etapei a 18-a a Diviziei A1, cu CS Știința București, echipă aflată în subsolul clasamentului.
 

„Victoria este obligatorie pentru a păstra șanse la play-off, iar voleibaliștii noștri sunt hotărâți să obțină cel de-al 8-lea succes din acest sezon. Sâmbătă, 18 Februarie, de la ora 18.00, în fața unui public cât mai numeros!“, este mesajul CSM Constanța.

 
Voleibalistele CSM Constanța joacă sâmbătă în Sala Complexului Sportiv Tomis cu ACS Sport Plus Brăila, în derby-ul etapei a 8-a din Divizia A2. Fetele antrenate de Radu Began și Florin Voinea vor cea de-a 7-a victorie din acest sezon, mai ales că un succes de 3 puncte le-ar readuce pe primul loc în clasamentul Seriei Est. Meciul este sâmbătă, 18 Februarie, de la ora 12.30.
 
Emoții mari pentru echipa de mini-volei CSM Constanța! Vineri, 17 februarie, sala Complexului Sportiv Tomis din Strada Flămânda va fi gazda turneului IV, la care vor mai participa ACS Flamingo Volleyball și CS Medgidia. Programul meciurilor: ora 10.00: ACS Flamingo Volleyball – CSM Constanța, ora 11.30: CS Medgidia – ACS Flamingo Volleyball, ora 13.00 - CSM Constanța – CS Medgidia.
 
Handbal
 
Continuă seria meciurilor tari pentru handbaliștii CSM Constanța. După derby-ul de acasă cu Minaur, echipa antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu merge în capitală, pentru confruntarea cu CSM București, de care o separă doar două puncte. Pentru handbaliștii de pe litoral, miza este menținerea pe locul 3 în Liga Zimbrilor, iar o victorie le-ar păstra intacte șansele la locul 2. Nistor & comp vor să repete figura din meciul tur, când au câștigat cu 30-29. Derby-ul etapei a 18-a se joacă sâmbătă, 18 februarie, de la ora 17.30, în Sala Apollo, și va fi în direct la Pro Arena.
 
Handbaliștii juniori joacă în weekend la Sala Sporturilor din Constanța. După două victorii în acest an, juniorii I, antrenați de Enis Murtaza și Denis Ali, primesc vizita celor de la CS Orășenesc Mizil și vor să continue șirul succeselor. Meciul din etapa a 10-a a Campionatului Național se joacă sâmbătă, 18 februarie, de la ora 12.00. Învingători în primul meci al anului, la Medgidia, juniorii II CSM Constanța, antrenați de Ionuț Pușcașu, vor evolua pe teren propriu, cu CSȘ Galați. Obiectivul: a opta victorie în acest sezon! Partida din etapa a 9-a a Campionatului Național este duminică, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor.
 
Atletism
 
Sâmbătă și duminică (18-19 februarie), Sala „Ioan Soter” din cadrul CSNB „Lia Manoliu” va găzdui etapa finală a Campionatelor Naționale de Seniori (ediția 53) și Tineret (U23 – ediția 40) iar atleții CSM Constanța vor fi prezenți la competiție.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii