Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CSM Constanța au fost aproape de a obține un punct în fieful CSM Lugoj (GALERIE FOTO)

ro

12 Nov, 2023 08:14 937 Marime text


Echipa feminină de volei CSM Constanța a disputat meciul din etapa a șasea a Diviziei A1, în deplasare cu CSM Lugoj, iar gazdele s-au impus cu 3-1.

Formația de pe litoral a făcut însă un meci curajos și a fost aproape de a lua un punct în fieful deținătoarei Cupei României.
 
Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au câștigat primul set, cu 25-22, dar le-au cedat pe următoarele trei, la 19, la 17 și respectiv la 20. În setul 4, echipa constănțeană a avut 19-15, dar gazdele au luat time-out și au reușit să întoarcă rezultatul.
 
Pentru CSM Constanța au evoluat: Martinez 19 puncte, Petrova 11p, Iancu 9p, Grama 8p, Vilău 6p, Spînoche 2p, Coman 1p, Jancova libero (14 preluări, 56% pozitive, 36% excelente) și Manolachi.
 

Sezonul este abia la început, iar echipa câștigă experiență meci de meci, contra unor adversari redutabili. Hai, Constanța!, este mesajul clubului de pe litoral.

 
În întrecerea cadetelor, CSM Constanța confirmă statutul de favorite în Seria D din Campionatul Național Under-17 și își consolidează primul loc în clasamentul seriei, după o victorie în trei seturi în deplasare cu CS Medgidia, 3-0 (25-14, 25-12, 25-19).
 

Fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru au dominat autoritar ritmul jocului și nu au permis adversarului să câștige niciun set. Prin această victorie, CSM Constanța își consolidează primul loc în serie, unde are victorii pe linie, și se pregătește de următoarea fază a Campionatului Național U-17, Grupa Elită, care va debuta la începutul lunii decembrie, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Lugoj – volei, CSM Constanța Volei)
 
Citește și:


Volei
CSM Constanța, succes fără drept de apel cu Știința Bacău. La nici 13 ani, Bianca Cucu - în mare formă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii