Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CS Medgidia, victorie în deplasare în primul meci din noul an

ro

14 Jan, 2022 20:24 1978 Marime text
  • Formaţia pregătită de Florin Voinea şi Radu Began s-a impus în 65 de minute.

Echipa feminină de volei CS Medgidia a disputat astăzi prima partidă din Divizia A1 pe 2022, întâlnind în deplasare SCM U Craiova.

Meciul a contat pentru etapa a 12-a şi s-a încheiat cu victoria în minimum de seturi a echipei oaspete, scor 3-0 (25-11, 25-15, 25-19).

Jucătoarele pregătite de Florin Voinea şi Radu Began s-au impus în 65 de minute, seturile durând 20 de minute, 22 de minute, respectiv 23 de minute.

În urma acestui succes, CS Medgidia a acumulat 25 de puncte (după nouă victorii şi trei înfrângeri) şi se află pe locul patru în clasament.

Medgidia a debutat cu dreptul în returul Diviziei A1 de volei feminin. Primul și al doilea set au fost la discreția fetelor noastre, care au arătat o mare sete de joc și victorie. Ultimul act a fost cel mai disputat, insă nu le-a ridicat nicio emoție fetelor noastre. 3-0 pentru CS Medgidia care pleacă optimistă în acest an și se pregătește acum, de o nouă partidă, în Cupa României, miercuri pe 19 ianuarie cu CS Rapid București, este mesajul CS Medgidia.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (SCM U Craiova)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii