Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CS Medgidia și-au aflat programul din noua ediția a Diviziei A1

ro

26 Jun, 2021 00:00 2985 Marime text
 
 
 
  • CS Medgidia va debuta în ediția 2021/2022 a campionatului pe teren propriu, contra unei nou promovate.  
 
S-a stabilit programul ediției 2021/2022 a Diviziei A1 la volei feminin, în care evoluează și reprezentanta județului Constanța, CS Medgidia, cea care, în sezonul trecut, a realizat cea mai importantă performanță din istoria clubului, clasarea pe locul patru și calificarea în cupele europene.
 
Pregătită de Florin Voinea și Radu Began, echipa din Medgidia va debuta pe teren propriu contra nou promovatei SCM Craiova, iar ultimul meci din tur e cu Știința Bacău, în deplasare. Divizia A1 este alcătuită din 12 echipe, promovând din eșalonul secund SCM Craiova și ACS Volei Cristina Pîrv Turda. De asemenea, Belor Galați și Medicina Târgu Mureș, care s-au retras din prima divizie, au fost înlocuite de Dacia Mioveni și U Cluj,    
 
CS Medgidia va juca astfel în tur: etapa 1 - cu SCM Craiova (acasă); 2 - cu CSM Târgoviște (în deplasare); 3 - cu CSM Volei Alba Blaj (a); 4 - cu ACS Volei Cristina Pîrv Turda (d); 5 - cu CSM Lugoj (a); 6 - cu Dacia Mioveni (a); 7 - cu U NTT Data Cluj - Napoca (d); 8 - cu CSO Voluntari (a); 9 - cu Dinamo (d); 10 - cu Rapid (a); 11 - cu Știința Bacău (d).   
 
Evoluţiile deosebite ale voleibalistelor de la CS Medgidia, din sezonul trecut, au făcut ca şase dintre jucătoare să fie selecţionate în echipa naţională a României pentru campania din Golden League. Este vorba de Larisa Vasilică, Diana Ariton, Petruţa Gabriela Orlandea, Mihaela Albu, Adriana Matei şi Marina Cojocaru, aceasta din urmă fiind chemată în premieră sub tricolor. „CS Medgidia este singura echipă din Divizia A1 de volei feminin care trimite acest număr mare de jucătoare la lot cu potențial imens. Iată cum Medgidia a reușit să își construiască un lot valoros și continuă să surprindă pe prima scenă a voleiului feminin românesc și acum sperăm noi pe plan european“, a fost mesajul clubului din Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.           

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia) 
 
Citește și:
 
Meciul CSM Volei Alba Blaj - CS Medgidia, decis în patru seturi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii