Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibalistele de la CS Medgidia produc surpriza şi câştigă pe terenul campioanei CSM Târgovişte!

ro

18 Oct, 2021 21:50 2373 Marime text
  • Campioana a condus cu 1-0 şi 2-1 la seturi, dar CS Medgidia a întors soarta partidei şi s-a impus.

Echipa feminină de volei CS Medgidia a dat lovitura în această seară, în etapa a doua a Diviziei A1, impunându-se pe terenul campioanei României, CSM Târgovişte!

La capătul unei evoluţii foarte bune, jucătoarele pregătite de Florin Voinea şi Radu Began au câştigat în cinci seturi, scor 3-2 (19-25, 25-20, 7-25, 25-20, 15-13), realizând a doua victorie din tot atâtea partide jucate până acum în campionat, după 3-0 acasă cu SCM U Craiova.   

 Meci spectaculos, în care nu foarte multă lume se aștepta la acest deznodământ! Deși suntem la început, CS Medgidia arată ce nivel de volei poate produce!, este mesajul de pe pagina de Facebook a clubului din judeţul Constanţa.

Înfrângere dramatică pentru echipa noastră de volei în fața fetelor de la CS Medgidia! După ce au condus în două rânduri cu 1-0 și 2-1, jucătoarele noastre au capotat în decisiv, campioana suferind astfel, primul eșec stagional, se arată pe pagina similară a clubului din Târgovişte.  

 
În etapa viitoare, la finele acestei săptămâni, CS Medgidia va avea parte de o nouă partidă dificilă, întâlnind în propriul fief CSM Volei Alba Blaj, vicecampioana României și deținătoarea Cupei.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
   

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii