Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voleibaliste de la CSM Constanța, convocate la Naționala Under-18, care va juca în calificările pentru Euro Under-20 (GALERIE FOTO)

ro

03 Apr, 2024 11:49 633 Marime text
Maria Știrbu 
În calificările pentru Campionatul European de volei Under-20, la feminin, România va participa cu selecționata sub 18 ani.
 
Această echipă este calificată la Campionatul European U-18 găzduit de România, la Blaj (1-13 iulie 2024), iar Consiliul Director al Federației Române de Volei a găsit oportună participarea în preliminariile Euro U-20, în vederea pregătirii pentru Europeanul din această vară.
   
Calificările pentru Euro U-20 se desfășoară la Vrnjacka Banja (Serbia), România urmând a juca, în ordine, cu Belgia (pe 4 aprilie), cu Serbia (pe 5 aprilie) și cu Austria (pe 6 aprilie).
 
În vederea acestui turneu, Naționala sub 18 ani a României s-a reunit la București.
 
Staff-ul tehnic, format din Adrian Radu, Adrian Negrei și Gabriel Enache, a convocat pentru acțiunea din Serbia 17 jucătoare, dintre care 14 vor face deplasarea la turneu.
 
Între cele 17 se regăsesc și trei voleibaliste de la CSM Constanța: Maria Știrbu (17 ani), Alexia Ruci (15 ani) și Bianca Cucu (13 ani).
 
În plus, o altă convocată, Sara Buricea (15 ani), este constănțeancă, însă e legitimată în prezent la Dinamo București.
 
Sara este fiica lui George Buricea, antrenorul echipei masculine de handbal CSM Constanța și al reprezentativei tricolore de seniori.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța) și ZIUA de Constanța
 
Citește și:


Interviu online cu voleibalista Alexia Ruci, de la CSM Constanța
„Îmi doresc să devin o sportivă renumită“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii