Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Surpriza etapei! CSM Constanța, victorie mare cu Dinamo București, cu un scor neverosimil! (GALERIE FOTO)

ro

10 Feb, 2024 21:49 1128 Marime text
 

Echipa masculină de volei CSM Constanța a produs surpriza, astăzi, 10 februarie 2024, în etapa a 17-a a Diviziei A1, învingând Dinamo București pe litoral, cu un scor neverosimil, 3-0!
 
Antrenată de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală, formația constănțeană s-a impus cu 25-19, 25-21, 25-20 în fața dinamoviștilor, care au încheiat pe locul 4 sezonul precedent și au ambiții mari în actuala ediție de campionat.
 

CSM Constanța șochează pe Dinamo București în Divizia A1 Masculin și câștigă cu un scor neverosimil, 3-0, în aplauzele sutelor de fani prezenți la Sala Sporturilor din Constanța!
 
Victorie mare pentru voleibaliștii noștri la Sala Sporturilor! CSM Constanța o învinge pe Dinamo București și produce surpriza etapei a XVII-a din Divizia A1! Cu un atac magistral și o recepție superbă, echipa antrenată de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală a încheiat conturile într-o oră și 13 minute de joc, câștigând în minimum de seturi, 3-0, contra sextetului condus de legenda Stelian Moculescu!, este mesajul CSM Constanța.

 
Foarte bun jocul lui David Dinculescu, atât la fileu cât și la preluare, tânărul jucător al CSM Constanța reușind 15 puncte (procentaj 65% la atacuri) și 24 de preluări (42% pozitive, 21% excelente). Andrei Druță 13p, Valentino Vidoni 11p (15 preluări, 47%, 33%), Andrei Grigore 8p, Victor Asmarandei 4p, Federico Arquez 2p și liberoul George Gavriz au dat și ei totul pe teren pentru cea de-a 9-a victorie în campionat! CSM Constanța continuă cursa pentru un loc cât mai bun în play-off.
 
În etapa următoare, a XVIII-a, echipa constănțeană joacă în deplasare cu CSA Steaua București, miercuri, 14 februarie, de la ora 18.00.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:


CSM Constanța
Voleibalistele au învins în minimum de seturi Știința Bacău. Băieții au condus în deplasare campioana Arcada Galați (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii