Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Speranțele CSM Constanța s-au calificat la turneul final, cu victorii pe linie la Brașov (GALERIE FOTO)

ro

01 May, 2023 10:03 1850 Marime text
 

După un sezon excepțional și două turnee semifinale în care voleibalistele CSM Constanța antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu au fost constante în evoluție, a venit rândul speranțelor să se califice la turneul final.
 
În ultimul turneu semifinal, organizat la Brașov, CSM Constanța a debutat cu emoții, câștigând primul meci cu CS Chitila în cinci seturi la capătul unui joc interzis cardiacilor.
 
Al doilea meci a fost unul pe care fetele și l-au adjudecat cu 3-1 cu Juvenil Brașov iar Constanța mai avea nevoie în ultimul meci de un rezultat pozitiv, indiferent de scor.
 
Fetele nu au avut emoții și au tranșat meciul cu cealaltă echipă favorită la calificarea în Turneul Final, Kids Tâmpa Brașov, în trei seturi, 3-0.
 

Cu o recepție senzațională și un serviciu bun, speranțele CSM Constanța au decis ritmul partidei, având prin atacurile Raisei Enescu și Andreei Iftimiciuc, principalele guri de foc. Astfel, ambele generații CSM Constanța, Speranțe și Cadete, iau loc în careul de ași cu cele mai bune echipe ale României în sezonul 2022/2023, este mesajul CSM Constanța.

 
Turneul Final va avea loc în perioada 10-14 mai, urmând să se decidă și locul unde se va desfășura.
 
Lotul cu care Speranțele CSM Constanța s-au calificat la turneul final a fost format din: Raisa Enescu, Rebecca Berescu, Alexandra Radu, Natalia Radu, Roxana Cîrjilă, Brianna Popescu, Oana Pungă, Alessia Moceanu, Andreea Iftimiciuc, Karina Hlusin, Anastasia Bunea, Alexia Mitu, Melissa Koseoglu și Sara Dedu. Antrenori - Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii