Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Dinamo a câștigat, la Constanța, Supercupa României

ro

27 Sep, 2022 21:41 1584 Marime text
 
Echipele masculine de volei Dinamo și Arcada Galați s-au întâlnit în această seară, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, în Supercupa României.
 
Trofeul i-a revenit lui Dinamo, după un meci decis în cinci seturi, pe muchie de cuțit.
 
Echipa din capitală a câștigat cu 3-2 (25-23, 23-25, 27-25, 26-28, 17-15).

Am câștigat pentru al doilea an consecutiv Supercupa României. Meci dramatic, încheiat cu 17-15 în decisiv pentru jucătorii lui Fernando Munoz! Bravo, băieți!, este mesaul clubului învingător.  

Dinamo București este campioana SuperCupei României la Volei Masculin 2022 după o finală senzațională cu CSM Arcada Galați și Marian Bala (CSM Arcada Galați) a fost desemnat MVP-ul Finalei.
 
După un set decisiv nebun care a fost ca un carusel de emoții, Dinamo București a gestionat mai bine finalul meciului. Ambele echipe astăzi au oferit un spectacol voleibalistic la propriu, fiecare set fiind decis la cel mult două puncte, aspect care scoate în lumină ambiția ambelor echipe de a cuceri trofeul. Un adevărat spectacol oferit de toate echipele prezente la Constanța.
 
Felicitări Dinamo București, CSM Arcada Galați, Steaua București și SCM U Craiova!
 
Mulțumim tuturor celor care au fost alături de voleiul românesc în aceste zile, atât online și în fața televizoarelor cât și celor care au fost la sală, Constanța care a fost la înălțime!, este mesajul CSM Constanța, una dintre structurile sportive care au sprijinit Federația Română de Volei în organizarea Supercupei României.


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Volei)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii