Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Derby-ul CS Medgidia - CSM Târgovişte a avut nevoie de set decisiv (GALERIE FOTO)

ro

22 Jan, 2022 21:27 2726 Marime text
  • Formaţia din judeţul Constanţa a egalat de două ori la seturi.

Derby-ul etapei a doua din returul Diviziei A1 la volei feminin s-a jucat în această seară, la Medgidia, între CS Medgidia (locul 4 în clasament) şi CSM Târgovişte, campioan en-titre a României şi ocupanta poziţiei secunde în ierarhie.

În tur, CS Medgidia s-a impus în deplasare cu 3-2, iar acum CSM Târgovişte a câştigat cu acelaşi scor, luându-şi astfel revanşa.

Gazdele au luptat însă admirabil, egalând de două ori la seturi şi ducând partida în decisiv, unde câştig de cauză au avut oaspetele.

Pe seturi, scorul în disputa Medgidia - Târgovişte a fost 22-25 (27 de minute de joc), 25-15 (22 de minute), 24-26 (28 de minute), 25-23 (26 de minute) şi 12-15 (18 minute).

CSM Târgoviște, campioana României, s-a impus cu 3-2 cu CS Medgidia, în etapa a XIII-a a Diviziei A1 de volei feminin.

Echipa a luptat și a ținut aproape de campioana României în toate seturile și putea produce surpriza dacă-și păstra concentrarea pe finalul fiecărui act, în special in cel de-al treilea, care a cântărit foarte mult, ca moral, pentru echipă. Chiar și așa Medgidia a trimis meciul în set decisiv, însă nu a mai avut boom-ul de energie pentru a se impune.

Cu Ioana Baciu și Ramona Rus printre principalele realizatoare, Medgidia a făcut un meci curajos cu Târgoviște și se pregătește de CEV Challenge Cup, unde va da piept cu Tent Obrenovac, pe teren propriu, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii