Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CSM Constanța, victorie cu Știința Explorări Baia Mare. Meci frumos, cu un final pe măsură! (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

20 Jan, 2024 20:45 1005 Marime text


Echipa masculină de volei CSM Constanța a susținut astăzi, 20 ianuarie 2024, meciul din etapa a 13-a (a doua a returului Diviziei A1), întâlnind pe teren propriu Știința Explorări Baia Mare.

Într-o dispută foarte importantă în economia clasamentului pentru un loc de play-off, formația gazdă s-a impus în minimum de seturi, realizând a șaptea victorie din acest sezon.
 
Pe seturi, scorul a fost 26-24, 25-21, 28-26, partida, foarte frumoasă, având parte și de un final pe măsură, plin de suspans. CSM Constanța a avut în setul trei mai multe mingi de set și meci, însă Știința Explorări Baia Mare a amânat deznodământul. De la 24-21 în favoarea gazdelor, s-a ajuns la 24-25, având băimărenii minge de set! Partida s-a dus până la 28-26, gazdele câștigând cu 3-0.
 
CSM Constanța (antrenori, Cristian Imhoff și Răzvan Parpală): Dinculescu 17p (3 ași), Druță 11p (un as, un blocaj), St Jean 7p (2 ași, un blocaj), Arquez 2p (un blocaj), Asmarandei 6p (2 blocaje, un as), Vidoni 9p (un as), Gavriz (libero). A mai jucat: Badea.
 
Știința Explorări (antrenori, Marius Botea și Sorin Pop): Santos 6p (un as), Mesquita Campos 1p (as), Bălăi 7p, David 4p (un as, un blocaj), Cheagă 9p (3 blocaje), Ramirez Pita 21p (un as, 2 blocaje), Bouleau (libero). A mai jucat: Breban.
 
În urma acestui succes de trei puncte, CSM Constanța a ajuns la 20 de puncte acumulate și își consolidează locul 7 în clasament, la 8 puncte distanță de Explorări Baia Mare, care este prima sub linia de play-off. 

Victorie pentru Paul!
 
Partida a fost precedată de un moment de reculegere atât în memoria lui Paul Cămui (fost voleibalist, antrenor la echipa de mini-volei a CSM Constanța și profesor de sport la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ Constanța, decedat prematur, la numai 27 de ani), cât și a lui Mircea Tutovan, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a avut voleiul românesc, care s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani. CSM Constanța a fost ultima echipă din cariera de sportiv a lui Paul Cămui.

Victorie pentru Paul, împreună cu suporterii noștri! Voleibaliștii CSM Constanța au jucat cu gândul la fostul lor coechipier, Paul Cămui, pe care l-au condus pe ultimul drum, cu trei zile înainte de meci. Miza duelului cu Știința Explorări Baia Mare era de a face un pas mare spre play-off-ul Diviziei A1 iar băieții noștri l-au făcut, câștigând cu 3-0 (26-24, 25-21, 28-26) partida din Sala Sporturilor, după o oră și 24 de minute de joc! Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.  

 
Urmează meciul din etapa a XIV-a, în deplasare, cu SCM Zalău. Pe 24 ianuarie 2024, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă „Gheorghe Tadici”.

Sursa foto: ZIUA de Constanța



Citește și:

Constanța
Portretul îndoliat al lui Paul Cămui și lumânări aprinse în memoria regretatului antrenor, la Sala Sporturilor „Simona Amânar“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii