Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CSM Constanța, test în compania campioanei Arcada Galați, înaintea luptei pentru locul 7 în Divizia A1 (GALERIE FOTO)

ro

23 Apr, 2023 10:17 1148 Marime text
 
Echipele masculine de volei CSM Constanța și Arcada Galați (campioana României) s-au întâlnit în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, într-un meci amical.
 
Formația de pe litoral se pregătește pentru duelul cu Știința Explorări Baia Mare, pentru locul 7 în Divizia A1, pe când Arcada va evolua în finala campionatului.
 

În prezența a câtorva sute de fani constănțeni și gălățeni, voleibaliștii CSM Constanța s-au testat cu campionii de la Arcada Galați în Sala Sporturilor, într-un meci amical în care cele două echipe au convenit să joace 3 seturi indiferent de rezultat. A fost 2-1 (25-17, 25-14, 22-25) pentru deținătorii titlului, care s-au verificat, la rândul lor, înainte de finala Diviziei A1, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Pentru echipa gazdă, antrenată de Radu Began, au evoluat: Nejic 10p, Druță 9p, St Jean 7p, Asmarandei 6p, Vidoni 5p, Frîncu 3p, Grigore 2p, Muscină 1p, Ghimeș 1p, Gavriz libero și Arquez.
 
CSM Constanța va lupta cu Știința Explorări Baia Mare după sistemul cel mai bun în trei meciuri, pe 29 aprilie, 6 mai și 13 mai. Primul joc va fi la Baia Mare.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii