Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CSM Constanța și-a întărit lotul cu Maria Știrbu și Bianca Manolachi (GALERIE FOTO)

ro

08 Feb, 2023 00:00 2883 Marime text
Maria Știrbu / Bianca Manolachi
 
  • Componentă a echipei naționale Under-17 a României, Maria Știrbu a jucat, recent, alături de constănțencele Alexia Ruci și Sara Buricea, în campania de calificare din Turcia pentru Campionatul European.
 
Echipa feminină de volei CSM Constanța și-a întărit lotul de jucătoare cu Maria Știrbu (coordonatoare) și Bianca Manolachi (centru), prima făcându-și debutul în victoria cu CSM București.
 
Antrenată de Radu Began, formația de pe litoral și-a consolidat prima poziție în clasamentul Diviziei A2 - Seria Est, după victoria cu CSM București, de pe teren propriu, din sala Complexului Sportiv „Tomis“. Gazdele s-au impus cu 3-0 (25-14, 25-15 și 28-26), iar partida i-a prilejuit debutul în tricoul CSM noii achiziții, Maria Știrbu. Componentă a echipei naționale Under-17 a României, tânăra voleibalistă a jucat, recent, alături de constănțencele Alexia Ruci și Sara Buricea, în campania de calificare din Turcia pentru Campionatul European, „fiind una dintre tinerele talente pe care CSM Constanța va miza în acest sezon“, după cum se arată pe pagina de Facebook a clubului de pe litoral.
 
Fostă jucătoare la CSM București și la CSO Voluntari, în Divizia A1, Bianca Manolachi a fost transferată la începutul anului, iar la victoria cu CSM București (al doilea ei meci la CSM Constanța) a contribuit cu 6 puncte. Alexia Ruci a reușit 10 puncte, cu 9 atacuri câștigătoare, iar Andreea Cristea Mincă a avut cel mai bun procentaj la preluări: 47% pozitive, 47% excelente, dintr-un total de 19. Au mai punctat: Dumitru 9 puncte, Puică 9p, Matanie 8p, Iancu 7p, Cojocaru 5p, Milea 4p și Manolachi 6p. CSM Constanța va disputa următorul meci tot pe teren propriu, sâmbătă, 18 februarie, de la ora 13.00, cu ACS Sport Plus Brăila.
 
Și echipa de cadete a CSM Constanța (antrenată de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu) a înregistrat o victorie clară, 3-0, cu trei seturi identice (25-8, 25-8, 25-8), în dispta din deplasare cu CSS Galați. Este al doilea succes consecutiv în acest an pentru echipa de pe litoral, după victoria de la Brașov.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:
 
Divizia A2
Voleibalistele de la CSM Constanța, în continuare pe locul întâi. Debut cu succes în 2023
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii