Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CSM Constanța a promovat în Divizia A1. După zece ani, din nou în elita României! (GALERIE FOTO)

ro

13 May, 2023 21:30 1901 Marime text
 
A doua victorie înregistrată la turneul de promovare de la Brașov, 3-0 (25-17, 25-17, 25-15) cu CSU Hygienium Galați, i-a adus echipei feminine de volei CSM Constanța accederea în eșalonul de elită din România, Divizia A1!
 
Astfel, după zece ani, Constanța va avea din nou o reprezentantă în elita voleiului românesc, la feminin, CSM promovând la capătul primului sezon în Divizia A2.
 

Contra formației gălățene, echipa antrenată de Florin Voinea și Radu Began a fost net superioară și a arătat ca o echipă de top, pregătită să se bată în viitorul apropiat cu forțele campionatului.
 
Au evoluat: Marilena Puică 11 puncte, Diana Milea 10p, Bianca Manolachi 10p, Loredana Hodorogea 8p, Doina Cojocaru 4p, Iulia Matanie 4p, Alexia Ruci 2p, Mihaela Otcuparu 1p, Maria Știrbu, Denisa Dumitru, Teodora Iancu, Andreea Mincă, Nicole Toma.
 
În decurs de 6 ani de zile, cuplul de antrenori Florin Voinea - Radu Began, au promovat două echipe în Divizia A1, cu una ajungând până în CEV Challenge Cup iar acum, la capătul unui sezon, ducând pe CSM Constanța pe prima scenă a voleiului românesc feminin.
 
FELICITĂRI, fetelor, staff-ului și tuturor celor care au pus umărul la această performanță istorică pentru tânărul nostru club! Hai, Constanța!, este mesajul clubului de pe litoral.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii