Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CSM Constanța a cedat în duelul cu revelația sezonului, Corona Brașov (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 Mar, 2024 21:35 922 Marime text


Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța a găzduit, astăzi, 16 martie 2024, meciul de volei dintre echipele masculine CSM Constanța (antrenori, Cristian Imhoff și Răzvan Parpală) și Corona Brașov, contând pentru ultima etapă a sezonului regular din Divizia A1.

Ambele formații sunt calificate deja în turneul play-off.

Revelație a sezonului, deși e nou promovată, aflată pe podiumul clasamentului, echipa din Brașov a reușit să câștige meciul de pe litoral, și a făcut-o în minimum de seturi, 3-0.

Dacă în setul doi oaspeții s-au impus cu 25-17, în celelalte două parțiale lupta a fost mult mai strânsă.

În primul set, Corona s-a impus cu 25-23, după ce echipa de pe litoral a sperat că va întoarce scorul în favoarea sa, la 21-24, salvând două mingi de set.

În setul trei, în care Corona a jucat pentru a face 3-0 și a câștiga partida, iar CSM Constanța a tras pentru a reduce din diferență la 1-2 și a rămâne astfel în meci, echilibrul a predominat, ambele echipe fiind rând pe rând la conducere, dar fără a se desprinde decisiv până spre final, când Corona a avut un avantaj de trei puncte. Gazdele au egalat însă la 20-20, iar apoi au și condus, cu 23-22, însă oaspeții au revenit și s-au impus cu 26-24!

Pentru CSM Constanța au evoluat: Dinculescu 19 puncte, 21 de preluări (48% pozitive, 33% excelente), Druță 12p, Vidoni 12p, Grigore 7p, Arquez 2p, Gavriz libero 32 de preluări (53%, 31%), Constantinescu, Badea.
 
Echipa de pe litoral încheie pe locul 7, cu 11 victorii în 22 de partide disputate, și se pregătește pentru turneul play-off, care va începe săptămâna viitoare.
 
În prima fază, CSM Constanța va întâlni ocupanta locului 2, Rapid București, care a făcut un retur perfect, fără meci pierdut!
 
Confruntarea va avea loc după sistemul “cea mai bună echipă în trei meciuri”, pe 23, 27 și 30 martie, primul și ultimul meci pe terenul giuleștenilor.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:


Volei
Eșec pentru CSM Constanța în confruntarea cu Rapid București (GALERIE FOTO)
      
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii