Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CS Medgidia, victorie fără probleme cu CS U NTT Data Cluj (GALERIE FOTO)

ro

16 Feb, 2022 21:11 2149 Marime text
  • Formaţia din judeţul Constanţa a trecut de ultima clasată în minimum de seturi.

Echipa feminină de volei CS Medgidia a susţinut astăzi meciul din etapa a 18-a a Diviziei A1, întâlnind pe teren propriu CS U NTT Data Cluj, ultima clasată, cu numai un punct acumulat până acum.

Calculul hârtiei, cu formaţia gazdă favorită certă, s-a respectat, astfel că echipa pregătită de Florin Voinea şi Radu Began s-a impus cu 3-0 (25-15, 25-20, 25-8).

Voleibalistele noastre au câștigat fără emoții meciul cu CSS U NTT Data Cluj, pe care au învins-o în aproximativ o oră de joc.
 
Fetele și-au menținut statutul de favorite în această partidă și au etalat un joc bun.
 
Al doilea set a fost cel mai disputat la fileu, însă în ultimul act, Medgidia a fost mai decisă și s-a distanțat considerabil de adversara sa, nelăsând-o să treacă de borna 8.
 
CS Medgidia s-a bazat pe aproape tot lotul de jucătoare în acest meci iar Loredana Hodorogea și Larisa Vasilică au fost principalele realizatoare ale echipei noastre, Loredana Hodorogea având 13 puncte realizate și Larisa Vasilică 11.
 
Voleibalistele noastre se pregătesc acum de un examen “sever” în campionat.
 
Luni, pe 21 februarie, Medgidia are programată confruntarea din deplasarea de la Voluntari, acolo unde terenul de joc va deveni un adevărat “câmp de luptă”, este mesajul clubului de pe litoral.

 
CS Medgidia se află pe locul cinci în clasament, având 35 de puncte, după 12 victorii şi cinci înfrângeri în 17 meciuri.

Echipa din judeţul Constanţa este despărţită de poziţia a patra de două puncte.   

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii