Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CS Medgidia a trecut de ACS Volei Cristina Pîrv Turda, care a condus cu 1-0 la seturi (GALERIE FOTO)

ro

05 Feb, 2022 21:24 3380 Marime text
 
  • Confruntarea din Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia s-a decis în patru seturi.
 
Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei“ din Medgidia a găzduit, astăzi, meciul de volei dintre echipele feminine CS Medgidia şi ACS Volei Cristina Pîrv Turda, contând pentru etapa a 15-a de campionat.
 
Gazdele au reuşit să câştige, însă după ce echipa din judeţul Cluj a condus cu 1-0 la seturi.
 
Scorul final a fost 3-1 în favoarea CS Medgidia, pe seturi 23-25, 25-13, 27-25, 25-21.
 

Abia întoarsă din Serbia, Medgidia are programată pe teren propriu partida cu ACS Volei Cristina Pîrv Turda. În tur, fetele noastre s-au impus cu 3-0 pe teren formației din Turda și speră ca nici partida de sâmbătă să nu le pună mari probleme. Medgidia are nevoie să-și consolideze poziția în campionatul intern și să înregistreze numai rezultate pozitive, pentru a rămâne în ecuația ocupării unui loc în cupele europene, în următorul sezon, a fost mesajul CS Medgidia dinaintea partidei.

Turda nu avea nimic de pierdut într-o deplasare în care întâlnea o echipă cu un program încărcat, cu drumuri lungi și puțin timp de recuperare. Din acest punct de vedere fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began și-au atins și depășit limitele, obținând o victorie în patru seturi pentru care a trebuit să lupte până la ultimul gram de energie.
 
Fetele s-au montat în partidă, și deși setul de debut a fost pierdut pe câteva greșeli, următoarele seturi fetele au muncit punct cu punct pentru a-și construi încrederea în meci. S-au susținut în teren, s-au încurajat în momentele grele, fiind susținute din tribune și de către suporteri. Medgidia se aștepta la un meci mult mai greu decât în tur atunci când programul și adversarele proaspăt reunite în echipa Turdei să facă misiunea victoriei mai facilă, fapt pentru care fetele au depus un efort foarte mare. Atitudinea, dorința și susținerea de pe bancă au fost factori care au contribuit azi la succesul cu Turda, deloc facil.
 
Pentru CS Medgidia urmează o deplasare infernală la CSM Lugoj, care și ea la rândul ei a avut parte de un adversar care nu s-a lăsat ușor învins. Un lucru e cert, Medgidia își testează limitele și în cazul de azi... le și depășește, s-a precizat pe pagina de Facebook a clubului, după meci.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii