Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CS Medgidia a cedat din nou în duelul cu CSM Târgovişte

ro

16 Apr, 2021 16:37 2425 Marime text
  • La Târgovişte se dispută în acest weekend meciurile din turneul secund al play-off-ului Diviziei A1.  

Echipa feminină de volei CS Medgidia a început, astăzi, la Târgovişte, evoluţiile de la cel de-al doilea turneu din play-off-ul Diviziei A1.

Formaţia pregătită de Florin Voinea şi Radu Began au întâlnit în prima partidă liderul CSM Târgovişte, în faţa căruia au îregistrat din nou o înfrângere, scor 0-3 (17-25, 19-25, 16-25).

Voleibalistele noastre nu au reușit nici astăzi să treacă de liderul CSM Târgoviște, fiind învinse cu 0-3, în cel de-al doilea turneu al play-offului.
 
Chiar dacă a fost învinsă, Medgidia își păstrează în continuare locul 4 în clasament, indiferent de rezultatele pe care le va înregistra până la finalul turneului. Lupta aprigă se dă in acest weekend pentru locurile 1 și 2.
 
Mâine, de la ora 17.30, fetele noastre întâlnesc pe CS Dinamo București și vor să-și ia revanșa, după ultimele partide jucate în compania echipei din capitală, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 
Duminică, 18 aprilie, în ultimul mecial turneului de la Târgovişte, CS Medgidia va întâlni, de la ora 14.00, Volei Alba Blaj.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii