Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Cadeții de la CSM Constanța au învins în deplasare CSS Alexandru Vlahuță Rm. Sărat

ro

22 Jan, 2024 12:22 769 Marime text
 

Echipa masculină de volei cadeți a CSM Constanța a disputat un nou meci în Campionatul Național  - Divizia juniori Under-17, grupa Perspectivă, Seria A, întâlnind în deplasare CSS Alexandru Vlahuță Rm. Sărat.

A fost prima partidă în deplasare din 2024 pentru jucătorii antrenați de Viorel Prejbeanu, care au încheiat învingători partida de la Rm. Sărat, scor 3-1 (25-18, 25-19, 14-25, 27-25)..

A fost o victorie meritată, a declarat Viorel Prejbeanu.

Primul meci al anului 2024 pentru cadeții de la CSM Constanța aduce și prima victorie a anului. Juniorii U17 au început montați partida de la Râmnicu Sărat și și-au acontat primele două seturi, însă au fost puși la încercare pe finalul partidei, când gazdele au câștigat un set și în cel final au ținut foarte aproape, set patru încheiat 27-25 pentru echipa noastră. Felicitări pentru debutul în noul an cu victorie! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.


În seria A a grupei Perspectivă, CSM Constanța le are ca adversare pe CSS CS Arcada Galați, CSS „Alexandru Vlahuță“ Rm. Sărat, CS Rapid București și CSS Caransebeș.

Sursa foto: Facebook (Viorel Prejbeanu)

Citește și:


Volei
Cadeții CSM Constanța, debut cu dreptul în faza a doua a întrecerii naționale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii