Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Cadeții CSM Constanța, două victorii cu 3-0 și calificare la turneul final (GALERIE FOTO)

ro

10 Mar, 2024 16:23 724 Marime text
 
Weekend perfect pentru echipa de volei cadeți a CSM Constanța, care a câștigat cu 3-0 ambele meciuri jucate, sâmbătă, 9 martie 2024, și duminică, 10 martie, în seria A din grupa Perspectivă a Diviziei Naționale, categoria de vârstă Under-17.
 
În prima partidă, echipa antrenată de Viorel Prejbeanu a învins categoric pe teren propriu CSȘ „Alexandru Vlahuță“ Râmnicu Sărat, iar a doua zi a trecut în aceeași manieră, în deplasare, de Rapid București.
 
După primul succes, tinerii voleibaliști de pe litoral și-au asigurat și calificarea la turneul final, care se va desfășura în luna mai a acestui an. Pentru cadeții CSM Constanța este prima participare la un turneu final!  
 

Am încheiat a doua parte de campionat cu o nouă victorie. Urmează turneul final. Felicitări, băieți! Hai CSM Constanța!, a fost mesajul lui Viorel Prejbeanu.


Lotul cadeților CSM Constanța a fost format din: David Codin, Luca Dinu, Alexandru Cociașu, Mihai Chicheluș, Theodor Ghibu, Darius Mînzală, Andrei Drăgan, Ștefan Olteanu, Matei Ciubotaru, Ionuț Țapu, Vlad Iarca, Andrei Șerban, Gean Amet, Petcu Eric și Matei Ghimeș.
  
Sursa foto: Facebook (Viorel Prejbeanu și CSM Constanța Volei)
 
Citește și:


Volei
Cadeții de la CSM Constanța, victorie clară cu CSS „Alexandru Vlahuță” Rm. Sărat (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii