Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Cadetele CSM Constanța, pe primul loc în Seria Elită, cu victorii pe linie. Ultimele două - la Lugoj! (GALERIE FOTO)

ro

05 Feb, 2024 17:00 1055 Marime text

 
  • Prima partidă cu CSS Lugoj a avut un început mai greu pentru CSM Constanța, care s-a văzut condusă cu 2-0 la seturi.
 
Voleibalistele junioare Under-17 de la CSM Constanța continuă seria victoriilor în Campionatul Național al cadetelor, Seria Elită, grupa C, în care echipa de pe litoral conduce în clasament, fără înfrângere.
 
La Lugoj, în întâlnirile cu gazdele de la CSS Lugoj, fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu au obținut două victorii din tot atâtea meciuri, 3-2 la seturi în meciul tur și 3-0 în meciul retur. Prima partidă a avut un început mai greu pentru echipa constănțeană, care s-a văzut condusă cu 2-0 la seturi. CSM Constanța a întors însă scorul de pe tabelă și soarta partidei și s-a impus în decisiv. Scorul pe seturi: 20-25, 10-25, 25-19, 25-17, 15-12. La distanță de o zi, CSM Constanța a disputat returul întâlnirii cu CSS Lugoj. Un meci mult mai sigur decât precedentul, tranșat în minimul de seturi. CSM Constanța a dominat toate parțialele, încheiate cu 25-21, 25-21 și 25-16.
 
CSM Constanța U-17 ocupă primul loc în Seria C Elită, cu 8 puncte, fără înfrângere în cele trei partide disputate până acum. Clasamnetul arată astfel: 1. CSM Constanța - 8p, 2. CSS Bega Timișoara - 6p, 3. CSS Lugoj - 5p, 4. CS Dacia Mioveni 2012 - 4p, 5. ACS Champions 2016 Sibiu - 1p. În următoarea etapă, CSM Constanța U-17 se va deplasa pe terenul CS Dacia Mioveni 2012, o echipă pe care a învins-o în partida tur cu 3-0 (25-14, 25-12, 25-11). Etapa e programată pe 17 februarie 2024.  
 
Meci de foc cu Dinamo
 
În competiția senioarelor, Divizia A1, CSM Constanța (antrenori, Florin Voinea și Radu Began) susține marți, 6 februarie 2024, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, restanța cu CS Dinamo București, din etapa a 14-a. În clasament, echipa de pe litoral se află pe locul nouă, cu 17 puncte (având șase victorii și nouă eșecuri în 15 partide), pe când Dinamo ocupă poziția a șasea, cu 28 de puncte (nouă victorii și șase eșecuri), astfel că meciul se anunță unul de foc pentru gazde. În partida precedentă, CSM Constanța a învins pe teren propriu ultima clasată, Știința Bacău, cu 3-0 (25-10, 29-27, 25-22), după o oră și 18 minute de joc.   
 
„Încercăm să ajutăm și să dăm tot ce putem“
 
Marilena Puică„Ne bucurăm foarte mult că ne-a dat încredere domnul antrenor să jucăm astăzi și îi mulțumim. Unele dintre noi nu am apucat să evoluăm foarte mult până acum, dar încercăm să ajutăm și să dăm tot ce putem. Cu Dinamo, trebuie să fim la un nivel înalt și sperăm să luăm punct sau, de ce nu să, să și câștigăm“, a declarat după meciul cu Știința Bacău voleibalista Marilena Puică, de la CSM Constanța.
 
Iulia Matanie „A fost un meci în care toate am luptat și am încercat să facem cât mai multe puncte, să ne ajutăm una pe alta, astfel încât să reușimun meci foarte bun și de ce nu să plecăm cu puncte de aici. Am amintiri foarte plăcute de la Constanța. M-am bucurat să revin aici și să joc în această sală. Am avut un sentiment foarte bun“, a menționat și Iulia Matanie (de la Știința Bacău), fosta jucătoare a Constanței cu care echipa de pe litoral promova în sezonul trecut în Divizia A1.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: capturi Facebook (CSS - CSM Lugoj Volei 1 și CSM Constanța Volei)
Citește și:
 
CSM Constanța
Voleibalistele au învins în minimum de seturi Știința Bacău. Băieții au condus în deplasare campioana Arcada Galați (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii