Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul lui Hagi nu are drept de promovare în Liga I

ro

29 Jan, 2011 00:00 1261 Marime text
fcviitorul.jpgDivizionara secundă FC Viitorul Constanţa se află printre cluburile care nu au voie să promoveze timp de trei sezoane într-o ligă superioară, ca urmare a aplicării prevederilor articolului 5 bis din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice, aprobat de Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal, informează site-ul oficial al FRF.

Reprezentanţii forului susţin că în urma aplicării articolului respectiv, cluburile care au efectuat operaţiuni juridice începând cu anul 2008 intră sub incidenţa prevederilor regulamentare, neavând dreptul de promovare într-o categorie competiţională superioară pentru o perioadă de trei ani din momentul afilierii clubului respectiv la FRF. Printre ele se află şi echipa Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, FC Viitorul. Formaţia constănţeană s-a înscris în Liga a III-a sezonul trecut, promovând după un singur an în eşalonul superior. După încheierea turului, FC Viitorul se află pe locul 5 în Seria I din Liga a II-a, cu 24 de puncte, la zece puncte de Săgeata Năvodari, ocupanta ultimei poziţii care asigură promovarea în Liga I.

Au demarat pregătirile în Turcia

Formaţia pregătită de Cătălin Anghel şi de Norbert Niţă a sosit joi seară în Antalya, iar ieri dimineaţă a demarat pregătirile în cantonamentul din Turcia, informează site-ul oficial al Academiei Hagi. Constănţenii sunt cazaţi la Rose Residence Beach Hotel, un stabiliment de cinci stele, situat pe malul Mării Mediterane.Jucătorii constănţeni vor efectua zilnic câte două antrenamente, lucrându-se atât fizic, cât şi pe partea tehnico-tactică.

Primul amical, cu ruşii de la Terek Groznîi II

FC Viitorul ar fi trebuit să susţină primul meci de verificare din Antalya în compania echipei FCM Târgu Mureş, însă amicalul dintre cele două echipe a fost anulat. În aceste condiţii, echipa lui Cătălin Anghel va juca primul meci de pregătire în cantonamentul din Antalya contra echipei secunde a formaţiei ruse Terek Groznîi. Meciul este programat luni, de la ora 11.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii