Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie frumoasă CS Medgidia a învins CS Dinamo Bucureşti la turneul de la Târgovişte

ro

17 Apr, 2021 19:27 3382 Marime text
 
 
  • În turneul play-off al Diviziei A1 se întâlnesc primele patru echipe din sezonul regular.

Echipa feminină de volei CS Medgidia a susţinut, astăzi, la Târgovişte, cel de-al doilea meci de la turneul secund al play-off-ului Diviziei A1, întâlnind CS Dinamo Bucureşti.

După o înfrângere, 0-3, în prima zi, cu CSM Târgovişte, pentru CS Medgidia (antrenori, Florin Voinea şi Radu Began) a urmat acum o victorie, una frumoasă, 3-0 (25-19, 25-22, 25-22) contra echipei clasate înaintea ei!

Totodată, acesta a fost primul succes al formaţiei din judeţul Constanţa în turneul primelor patru echipe ale campionatului.

Duminică, 18 aprilie, în ultimul meci al turneului de la Târgovişte, CS Medgidia va întâlni, de la ora 14.00, Volei Alba Blaj.

Victorie splendidă pentru CS Medgidia! Voleibalistele noastre au învins categoric pe CS Dinamo București, cu scorul de 3-0, în turul secund al play-offului Diviziei A1 de volei feminin.

Dornică să își ia revanșa, Medgidia a “demolat” zidul lui Dinamo, arătând supremație la fileu. A fost un meci în care fetele noastre au dat tot ce au avut mai bun pe teren, dovedind din nou că buturuga mică răstoarnă carul mare.

Echipa din capitală n-a avut replică prea mare, predându-se în 3 seturi în fața noastră.

Este o victorie mare pe care fetele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began o așteptau demult și aveau mare nevoie de ea pentru a-și ridica moralul, după ultimele rezultate.


Acum, avem aripi puternice și o dorință arzătoare, ca și mâine, să facem o figură frumoasă în meciul cu CSM Volei Alba Blaj. Felicitări fetelor!, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: captură Facebook (CSM Târgovişte)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii