Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Hănescu își lansează propria academie de tenis

ro

23 Dec, 2016 17:58 3581 Marime text
Victor Hănescu, fostul număr 26 mondial, își lansează în luna ianuarie propria academie de tenis, care îi va purta numele, în cadrul bazei sportive Pescariu Sports&Spa din Capitală, informează Agerpres.

„Moș Crăciun vine cu un dar special pentru iubitorii tenisului, este vorba despre academia ce îmi poartă numele (www.academiavictorhanescu.ro). E singura academie din țară care oferă absolut toate condițiile, punând la dispoziție atât terenuri de joc, cât și cazare, masă, acces la sală, la recuperare și posibilitate de locuri de învățământ, la baza Pescariu Sports&Spa. Aici îi vom forma pe copii pe drumul către performanță, dar vom pune accent în mod deosebit și să-i formăm pentru viață. Succesul înregistrat în taberele de 'mental coaching' precum 'Train Like a Pro' ne oferă garanția reușitei academiei", a declarat Victor Hănescu.

În cadrul Academiei "Victor Hănescu" vor funcționa 8 terenuri de joc, dintre care 7 vor acoperite pe timpul iernii (atât de zgură, cât și hard). Cei înscriși vor avea cazarea și masa asigurate în cadrul academiei, acces la sala de fitness, spa, masaj și piscină. De asemenea, pe lângă ședințele de "mental coaching" făcute cu experți din țară și din străinătate, la academie se vor desfășura programe personalizate de nutriție și tot acolo va funcționa și un centru de testări fiziologice.

Victor Hănescu se implică în ultima perioadă din ce în ce mai mult în formarea tinerilor jucători de tenis. Fostul număr 26 ATP a organizat deja în acest an două cantonamente de câte 10 zile la Cluj-Napoca și Curtea de Argeș, în cadrul proiectului său ''Train Like a Pro'', în care cei mai talentați jucători între 11 și 16 ani s-au antrenat și au primit sfaturi de la cel mai bun tenisman român al ultimului deceniu, supervizați de antrenorii Firicel Tomai, Adrian Szabo, Florian Arsenescu și experții internaționali Dave De Haan, Cristina Rolo, Nick Angelescu, Monica Ciută sau actorul Alexandru Unguru.


Sursa foto: bucurestifm.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii