Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vedete de azi şi de ieri ale sportului din Constanţa, alături de copii, la evenimentul „Uniţi prin sport“ (galerie foto)

ro

14 Apr, 2016 00:00 2356 Marime text


Aflat la prima ediție, evenimentul „Uniți prin sport“, o campanie de promovare a sportului în rândul copiilor, a strâns astăzi în tribunele Sălii Sporturilor din Constanța aproximativ 300 de copii.
 
Organizată de Asociaţia Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor, în parteneriat cu DJST Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Baschet, ISJ Constanţa, Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa, Club Sportiv Universitar Neptun Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Handbal, Baschet Club Athletic Constanţa şi CSS 1 Constanţa, acțiunea își propune să atragă atenția asupra problemei obezității la copii.
 
Pe langă echipele de handbal și baschet din Constanța, la eveniment au participat și Elena Frîncu, Dumitru Muși, Virgil Băiceanu, Vasile Pașca și Ionuţ Rudi Stănescu. Au fost create două echipe mixte din jucători reprezentativi de la HC Dobrogea Sud Constanța, CSU Neptun, BC Athletic și CSS1, care au jucat o repriză demonstrativă de baschet și una de handbal. Deși nu s-a ținut scorul, sportul și tinerii copii „au ieșit câștigători“.
 
În pauza dintre reprize s-au organizat concursuri și au fost împărțite tricouri și mingi. Pentru HC Dobrogea Sud au jucat: Laurențiu Toma, Dalibor Čutura, Branislav Angelovski, Mladen Rakčević, Predrag Vujadinović, Ionuț Săulescu, Dani Vasile și Ionuț Rudi Stănescu. CSU Neptun a fost reprezentată de Mariana Filip, Bianca Căldare şi Denisa Bari.
 
Arbitrul meciului de handbal a fost Ionuț Iulian Ghiță, în timp ce la baschet arbitru a fost George Mircioi. Vicecampioana mondială cu Naționala de handbal a României, Elena Frîncu a ținut să transmită un mesaj clubului HC Dobrogea SudConstanța, care va juca vineri și sâmbătă în Turneul Final Four al Cupei României: „Cu toții le dorim succes și așteptăm să vină Cupa la Constanța“.
 
Felix Rizea este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna” Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii