Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vecinii de la Dobrudja Dobrici sosesc la Constanta

ro

30 Jul, 2002 00:00 731 Marime text

Al doilea meci amical pe "Gheorghe Hagi"

Partida se va disputa de la ora 18.00 * Maine, Farul va intalni pe Petrolul Ploiesti, iar sambata, in deplasare, pe Gloria Buzau * Cristian Dicu a fost pus pe lista de transferuri si trebuie sa-si gaseasca echipa

Dupa amicalul pe care FC Farul Constanta l-a castigat sambata cu Otelul Galati, jucatorii care se pregatesc sub comanda trioului Petre Grigoras - Marian Dinu - Constantin Garjoaba au avut doua zile de repaus, duminica, toata ziua, si luni, pana la ora 17.30, cand a fost "fixat" singurul antrenament al zilei. Acesta a avut loc pe stadionul divizionarei C Electrica Dobrogea Constanta, conducerea clubului intelegandu-se cu oficialii acestei grupari pentru a incerca sa protejeze suprafata terenului de joc in perspectiva meciurilor de verificare ce vor urma pe arena "Gheorghe Hagi". Si asa, la sfarsitul amicalului cu Otelul, gazonul era compromis, datorita terenului moale. Primul dintre acestea se va desfasura astazi, de la ora 18.00, adversara urmand a fi "binecunoscuta" echipa bulgara Dobrudja Dobrici, sparing-partner-ul din fiecare vacanta. La nici 24 de ore dupa ce se va incheia aceasta partida, "marinarii" vor sustine, maine, un alt amical, de data aceasta cu divizionara B Petrolul Ploiesti, echipa pe care a invins-o cu 1-0 (gol Teican) la finalul stagiului montan de la Campina. Ora disputarii acestei confruntari nu a fost stabilita inca, asteptandu-se raspunsul ploiestenilor, care vor sosi la Constanta in ziua meciului. Programul amicalelor va fi completat sambata cu o deplasare la Buzau, pentru intalnirea cu echipa locala, Gloria.

Dicu, trimis la tineret

Dupa amicalul cu Otelul Galati, tehnicianul Petre Grigoras anunta ca este foarte posibil ca lotul Farului sa ramana acelasi cu care s-a intors de la munte, nefiind exclus insa sa apara si unele mici modificari. Iata ca tehnicianul constantean a renuntat la serviciile lui Cristian Dicu, jucator care, in opinia antrenorului, a manifestat dezinteres in pregatire. Dicu a fost pus pe lista de transferuri, el antrenandu-se cu echipa de tineret pana isi va gasi echipa. "Aventura" lui Dicu la Farul pare a se incheia, asadar, dupa un an de zile, in vara anului trecut mijlocasul venind de la AS Midia Navodari. Pe lista de transferuri a Farului se mai afla Robert Tufisi, Cristi Petcu, Sandu Culeafa si George Pitu, ultimul putand fi cedat Midiei, in contul transferului portarului Raul Unchias.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii