Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va fi inaugurat un nou teren din complexul sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“

ro

22 Aug, 2022 19:49 1816 Marime text

În baza sportivă a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ se va disputa, în intervalul 29 - 31 august a.c., turneul „Campionii Creează Campioni - OMV Petrom“,prilej cu care va fi inaugurat terenul 9 din cadrul complexului academiei.

Acesta va fi destinat pregătirii juniorilor și va avea o suprafață de 105 metri lungime si 68 metri lățime.

Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și-a propus să fie primul club verde din Europa, până în anul 2030,  iar unul din pașii pe care i-am făcut în acest demers este reprezentat de construirea Terenului 9 din cadrul bazei sportive la cele mai înalte standarde.Pentru construcția Terenului 9 au fost folosite materiale de ultimă generație, ce nu dăunează mediului înconjurător. De altfel, terenurile din Complexul Academiei Hagi sunt toate cultivate și crescute organic, într-un proiect agronomic sustenabil, se arată pe site-ul oficial al Academiei Hagi.


Turneul „Campionii Creează Campioni - OMV Petrom“ este destinat juniorilor născuți în anul 2010 și va reuni la start șase echipe: Academia Hagi, New Stars București, ISport Vâlcea, Luceafărul Tr. Severin, Stars Brăila și Victoria Delta Tulcea.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii