Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Un nou «thriller» marca CSM Constanța“ „Delfinii“, succes la limită cu CSM București (GALERIE FOTO)

ro

25 Sep, 2022 10:36 1217 Marime text
 
Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța a găzduit meciul de handbal CSM Constanța – CSM București, din etapa a cincea a Ligii Naționale.

Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 30-29 (16-16).

După o repriză egală, băieții antrenați de George Buricea au ieșit de la vestiare hotărâți să ia toate punctele puse în joc, iar spectatorii i-au purtat spre cel de-al patrulea succes în Liga Zimbrilor. Nistor a dat tonul, cu 6 goluri după pauză, Komogorov a orchestrat câteva atacuri letale, iar Vasile a făcut ce știe el mai bine: a închis poarta pentru adversari! Csepreghi & compania s-au agățat până la final de un egal, dar a fost ziua noastră! Un nou "thriller" marca CSM Constanța, în care publicul nu a rămas simplu spectator! Îi mulțumim! Hai, CSM! Hai, Constanța!, este mesajul grupării de pe litoral.

 
Pentru CSM Constanța au marcat: Ravnic – 8 goluri, Nistor - 7, Komogorov - 4, Susanu - 3, Stankovic - 3, Nikolic - 2, Brasseleur – 2 și Ilie - 1.
 
În clasament, CSM Constanța se află pe locul trei, cu 12 puncte, la egalitate cu a doua clasată, Minaur Baia Mare. În cinci meciuri, „delfinii“ au patru victorii și un eșec.
 
În etapa viitoare, formația de pe litoral va juca în deplasare cu CSM Vaslui (locul 11, cu 6 puncte).

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii